Elevii vor avea parte de un an şcolar monden. Au apărut caiete şcolare cu Antonia, Connect R şi Inna

Anul acesta elevii vor putea să îşi facă temele şi să scrie lecţiile în clasă pe caiete ale căror coperţi sunt ilustrate cu Inna, Conect R, Antonia sau Corina. Pentru anul şcolar care bate la uşă magazinele au disponibile la vânzare caiete cu chipurile celor patru artişti.

11 sept. 2013, 11:24

În marile magazine au apărut caiete şcolare cu coperţi pe care apara Inna, Antonia, Corina şi Conect R, scrie ziarulring.ro. Copiii nu numai că sunt încântaţi, dar au dat buzna în magazine pentru a-şi achiziţiona caietele „celebre”. Se pare că, în rândul şcolarilor, caietul cu poza imprimată a celui care „ne dă în… dragostea lui” se bucură de un real succes.

Vedetele a căror imagine este folosită pe caietele şcolare şi-au dat acordul printr-un contract încheiat între casa de producţie Roton şi firma producătoare. „Antonia ştie despre aceste rechizite şi bineînţeles că şi-a dat acordul. Are o poză pe un caiet, la fel ca Inna, Connect-R şi Corina. Sunt caiete oficiale, Roton s-a ocupat de asta”, a precizat PR-ul Antoniei, Anamaria Hâncu.