Emilia Ghinescu se mărită după 13 ani de relaţie. Când va avea loc marele eveniment: „Omul se schimbă când devii proprietatea lui”

Emilia Ghinescu se mărită după 13 ani de relaţie. Cântăreaţa de muzică populară trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Sebastian, căruia i-a dăruit şi o fetiţă. Chiar dacă până acum nu s-au grăbit să îşi oficializeze relaţia, artista spune că a venit momentul să se căsătorească.

06 feb. 2023, 16:21
Emilia Ghinescu se mărită după 13 ani de relaţie. Când va avea loc marele eveniment: „Omul se schimbă când devii proprietatea lui”

Emilia Ghinescu se mărită după 13 ani de relaţie. Este una dintre cele mai iubite şi apreciate cântăreţe de folclor, însă puţină lume ştie că mai are o specializare, aceea de psiholog. Când nu este pe scenă, pe Emilia Ghinescu o găsiți în cabinetul său, acolo unde ajută foarte mulți oameni aflați la nevoie.

Citeşte şi: Emilia Ghinescu, apariţie uluitoare după un antrenament intens la sală. Cum arată artista la vârsta de 44 de ani FOTO

Emilia Ghinescu se mărită după 13 ani de relaţie

Artista a deâzvăluit că psihologia nu a ajutat-o atât de mult în relația cu partenerul său de viață, căci în relație e mai bine să gândești cu inima.

Într-o relație gândești cu capul și cu inima. În momentul în care gândești cu capul nu mai sunt sentimente. În momentul în care gândești cu inima se duce, Doamne iartă-mă, tot ce ai învățat tu, tot ce ai în minte și gândești cu inima.

Eu am gândit cu inima, dar m-a ajutat foarte mult în gestionarea relației mele pe parcursul acestor ani, pentru că sunt aproape 13 ani de când suntem împreună și ca în orice relați au existat diverse momente în care conflicte, e normal, suntem oameni, suntem diferiți, avem gândiri diferite. Știi să gestionezi mai bine, știi cum să te poziționezi mai bine în conflict în momentul în care ai idee despre ce se întâmplă acolo”, a mărturisit Emilia Ghinescu, la Kanal D.

Artista consideră că ea și partenerul său sunt pregătiți să meargă la altar. ”Legal nu este soțul meu, dar o să vină și vremea asta. Noi vrem anul acesta, eu îmi doresc foarte tare anul ăsta, prin toamnă, să legalizăm această relație… Eu am mai avut o căsătorie la activ, știu ce înseamnă, știu cu ce se mănâncă și nu m-am grăbit foarte tare să fac pasul acesta…O relație nu stă în niște acte… Omul se schimbă când devii proprietatea lui”, a mai spus Emilia Ghinescu.