EMOŢIONANT. ULTIMELE CLIPE din viaţa Zoiei Ceauşescu VIDEO

Publicat: Marţi, 22 Aprilie 2014 22:47 // Actualizat: Miercuri, 23 Aprilie 2014 12:16 // Sursa: romaniatv.net

Mircea Oprean a vorbit despre ultimele clipe din viaţa soţiei sale, Zoia Ceauşescu. "Cred că e cea mai mare pedeapsă pe care o poate primi un om, să-ţi moară cineva în braţe, să nu poţi să faci nimic. Nu poate să fie pedeapsă mai mare", spune Mircea Oprean.

Foto: Romania TV

Mircea Oprean, soţul Zoiei Ceauşescu, a povestit într-un interviu, acordat în exclusivitate pentru România TV, ce dorinţă a avut Zoia înainte să moară, dar şi despre scrisoarea emoţionantă pe care i-a scris-o pe patul de moarte.

Cu lacrimi în ochi, Mircea Oprean a povestit cum Zoia Ceauşescu i-a scris o scrisoare pe care i-a dat-o chiar în ziua în care a murit.

"Mi-a scris câteva rânduri. Cu cinci minute înainte să moară m-a pus să citesc scrisoarea. Am citit-o. Este cutremurătoare", spune Mircea Oprean.

Textul scrisorii l-a citit chiar el. "Şi cum te visam, un gând îmi spuse în somn că şi tu mă visezi, dar atât de adânc încât la trezire nu ştiu dacă de fapt eu nu exist decât în visul tău".

"La 10 jumătate mi-a zis că "De ce se face întuneric? Se face întuneric şi nu am aer" şi a murit. A murit la 10 jumătate, dar pe la 10 şi un sfert, ea parcă îmi citise gândurile că eu mă gândeam ce o să mă fac, că dacă moare unde o să o îngrop că nu o să o ard pentru nimic în lume. Şi ea zice: "Mircea, să nu cumva să mă îngropi. Vreau să mă arzi". Cred că e cea mai mare pedeapsă pe care o poate primi un om, să-ţi moară cineva în braţe, să nu poţi să faci nimic. Nu poate să fie pedeapsă mai mare", a povestit Mircea Oprean.

VEZI şi IMAGINI SPECTACULOASE. Cu ce au plecat revoluţionarii din casa Zoei Ceauşescu VIDEO

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
interviu Mircea Oprean Mircea Oprean video Zoia Ceauşescu
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
22 apr 23:09
...să faci nimic. Nu poate să fie pedeapsă mai mare”, spune Mircea Oprean. Citește mai departe… >>>>Citeste tot >>>> ...
22 apr 23:00
...
Mircea Oprean a vorbit despre ultimele clipe din viaţa soţiei sale, Zoia Ceauşescu....
1
EUR
4.8415
RON
27 May
noapte 9 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H