Episcopul de Bălţi, care a spus că noul coronavirus a fost „născocit de globaliştii satanişti”, ar fi infectat cu COVID-19

Episcopul de Bălți și Fălești, Marchel, ar fi infectat cu noul coronavirus, potrivit unor surse din sistemul medical din municipiul Bălți, scrie transmite nordnews.md. Episcopul Marchel este unul dintre promotorii teoriilor conspirației legate de virus.

RomaniaTV.net
13 iun. 2020, 17:31
Episcopul de Bălţi, care a spus că noul coronavirus a fost „născocit de globaliştii satanişti”, ar fi infectat cu COVID-19

„Eu vă interzic să publicați așa știre. Măi, măi, o să stea soarele dacă Episcopul Marchel s-a îmbolnăvit”, a infirmat acesta informaţiile.  

Totodată, ofițerul de presă al Mitropoliei Moldovei, Vadim Cheibaș, a declarat pentru Ziarul de gardă că nu cunoaște dacă Marchel este infectat sau nu.

Citeşte şi: Caz bizar la Iaşi. Patru pacienţi vindecaţi de coronavirus s-au infectat din nou. „Este un virus pe care nu îl cunoaştem”

În urmă cu o lună, Marchel spunea că virusul a fost „născocit” și a îndemnat oamenii să nu accepte un eventual vaccin, care, conform specialiștilor, ar urma să apară pe piață abia peste un an.

„Nu este un tratament, ci pericolul cel mare pentru om ca chip și asemănare a lui Dumnezeu. Vaccinul este punctul final al globaliștilor sataniști pentru care au și născocit coronavirusul, atribuindu-i caracteristici mult mai strașnice decât sunt ele într-adevăr. Vaccinul produs de globaliști și reclamat tot pe banii lor este capcana ce ne lipsește de libertate”, afirma acesta.