Este una dintre cele mai bogate femei din România, dar dacă o vezi pe stradă nici nu o recunoști. E putred de bogată, dar când nu apare la TV se îmbracă extrem de umil

Este una dintre cele mai bogate femei din România, dar dacă o vezi pe stradă nici nu o recunoști. Iar asta pentru că în viața de zi cu zi este foarte diferită privind ținutele sale. La TV apare mereu aranjată, machiată și în rochii strălucitoare, iar când nu apare în fața camerelor, este de nerecunoscut.

09 iun. 2023, 11:02
Este una dintre cele mai bogate femei din România, dar dacă o vezi pe stradă nici nu o recunoști. E putred de bogată, dar când nu apare la TV se îmbracă extrem de umil
Este una dintre cele mai bogate femei din România

Este una dintre cele mai bogate femei din România, dar dacă o vezi pe stradă nici nu o recunoști. Este vorba despre Adriana Antoni. Celebra cântăreață de muzică populară a fost fotografiată în ipostaze surprinzătoare, la cumpărături.

Este una dintre cele mai bogate femei din România

Adriana Antoni este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România. De-a lungul anilor, melodiile sale au avut și încă au succes, motiv pentru care este invitată la foarte multe evenimente. Ei bine, se pare că atunci când nu cântă, nu vrea să atragă deloc atenția, ba mai mult, nici să fie recunoscută pe stradă.

Cântăreața a fost precaută și s-a pregătit de acasă, astfel încât să fie sigură că nu o va aborda nimeni. Fără pic de machiaj pe față, îmbrăcată cât se poate de normal, cu o pereche de pantaloni și un pulover, vedeta nu a ales și accesoriile care, spera că o va face să treacă nevăzută.

Ei bine, nu a fost chiar așa. Paparazzii de la Spynews.ro au remarcat-o și au fotografiat-o în timp ce își făcea cumpărăturile. Apoi, Adriana Antoni și-a continuat drumul la o bezinărie, unde și-a spălat mașina.

Citește și: Daniela Ploia ar fi încercat să se sinucidă! Cântăreața de muzică populară a intrat cu mașina pe contrasens

Adriana Antoni și frații ei, mai uniți după ce au rămas fără mamă

Acela a fost momentul, spune cântăreața, când a realizat că trebuie să acorde mai mult timp familiei sale, fiind foarte preocupată și punând mereu muzica pe primul loc. Același lucru l-au simțit și frații și surorile sale, iar acum, de la mic la mare, cu toții se adună adesea în casa părintească.

Când eram în perioada aceea în care plecam tot timpul mi-era mai greu să ajung acasă, dar acum, mai ales după ce am pierdut-o pe mama și am rămas noi, parcă mai uniți suntem. A fost o comuniune între noi foarte strânsă. 

Mama mea întotdeauna ne aduna la masă, în fiecare duminică, masa de prânz era sfântă. Mereu ne facem timp, mai ales de când nu mai e mama noastră printre noi. Ne adunăm, pentru că atunci când ne adunăm parcă o avem și pe ea cu noi. Acel dor rămâne, chiar dacă la noi au trecut 17 ani. De aceea ne strângem în familie și gătim după rețetele ei, asta am făcut și în pandemie”, a mărturisit Adriana Antoni, în cadrul unei emisiuni TV.