EXATLON. Diana Belbiţa, în lacrimi. Când a văzut mesajul de la iubit, nu s-a mai putut abţine. Ce i-a scris acesta FOTO

Editia de ieri a Exatlon Romania a reusit sa aduca emotie in randul Faimosilor. Acestia au reusit sa castige premiul triplu: casa, mancare si dreptul de a primi mesaje de la cunoscuti.

07 mart. 2018, 13:28

Una dintre cele mai emotionate concurente a fost Diana Belbita, scrie stirilekanald.ro. „Printesa Razboinica” a primit un mesaj de la senseiul ei, dar cel care a dat-o pe spate a fost cel primit de la Mirel, iubitul ei.

Citeşte şi EXATLON, ACUZAŢII GRAVE. Anca, fostă concurentă, către Bogdan. „Mi-ai spus că mă baţi, chiar mi-a fost frică”

„Diana suntem alaturi de voi, iar tot ce faceti voi acolo este extraordinar. Iti uram mult succes in continuare si te asteptam acasa abia la finalul concursului. Familia Kempo este alaturi de tine”, i-a transmis Mirel.

Diana a fost vizibil emotionata, mai ales ca si colegii ei au reactionat atunci cand au vazut de la cine a primit mesaj.

„In momentul in care am vazut de la cine e mesajul am lasat reactiile din spatele meu, reactiile colegilor, le-am auzit si abia apoi am inceput sa citesc mesajul de la prietenul meu”, a spus Diana.