EXCLUSIV Amalia Bellantoni se revoltă după ce Poliţia i-a mai deschis două dosare: „S-a terminat cu România, suntem stat poliţienesc”

Dosar penal pentru Amalia Bellantoni după ce a venit cu furca la protestul din Piața Victoriei. Odată ce a fost văzută de oamenii legii, aceștia o acuză de portul de obiecte interzise. De asemenea, ea s-a ales cu dosar penal pentru lovire după o altercaţie cu un vecin.

03 oct. 2022, 22:53
EXCLUSIV Amalia Bellantoni se revoltă după ce Poliţia i-a mai deschis două dosare: „S-a terminat cu România, suntem stat poliţienesc”

Amalia Bellantoni a intervenit luni, în emisiunea Punctul Culminant, moderată de Victor Ciutacu la România TV, pentru a explica în ce circumstanţe a fost amendată de poliţie şi i-a fost deschis un nou dosar penal.

„Dosarele curg, alea cu sina, pentru ca in Romania curg dosarele facute pentru ca nu mai avem niciun drept. Nu mai avem dreptul la libera exprimare. Eu a trebuit sa inchid aproape toate activitatile, insa ce am facut in timpul plandemiei a fost sa ne reorganizam si acum avem o ferma adevarata. Furca aceasta este un gablont, lumea nu intelege ca este de plastic, este un simbol.

Cei de la MAI, care poarta aceasta haina militieneasca, vin si te iau de brat si te arunca. Am fost amenintata si mi s-a pus in vedere de catre informatori ai serviciilor, care mi-au spus ca notorietatea mea va disparea in 5 minute. Mi s-a spus sa am grija cu afacerile mele, dar care afaceri, ca eu mai fac doar galceava, ce afaceri?

Dar cand niste nesimtiti vin in mijlocul nostru si iti fac semne obscene, cred ca s-a depasit o limita. Nu este o arma, este un element al muncii mele. Daca dansii doresc sa instrumenteze un astfel de dosar, treaba lor. Cand a venit domnul cu camasa alba, eram afara din Piata Victoriei, iar el a spus ca pe teritoriul lui nu se trece, desi ii spusesem ca am fost la Obor si mi-am luat furca. Nu stiu ce deranjati sunt ei de acest simbol al taranului, care taranii sustin economia, pentru ca altfel ei ne-ar da sa mancam gandaci.”, a spus Amalia Bellantoni, în exclusivitate la România TV.

Citeşte şi: Strenograme-incendiare între deputatul Bălăşoiu şi călugărul care îi era amant: „Ţineţi minte când v-am zis, domn deputat, evitați preoţii că toţi dracii vin asupra ta”

De asemenea, afacerista care a militat pentru drepturile patronilor şi angajaţilor din HoReCa, a explicat şi contextul în care a fost acuzată de lovire.

„Nu m-am batut cu nimeni, am rugat sa inchida poarta, ca sa nu-mi fuga cainele. Este vorba de tatal baiatului care a fost internat cu forta si pe  care l-am eliberat. El sta la mine acum. Apoi s-a facut o interventie la semafor sa imi spuna sa nu mai fac scandal, ca aici nu sunt la televizor. Trebuie demarata o ancheta interna, o sa fac si o sesizare la parchet, pentru ca nu exista nicaieri in lumea libera sa fiu trimisa la domiciliu. I-am spus ca sunt cu copilul in masina si trebuie sa-l duc la scoala. Nu l-a interesat. Militia, s-a terminat cu Romania, suntem deja un stat politienesc, unde daca iesi pe strada esti poftit la domiciliu.”, a completat Amalia Bellantoni.

Citeşte şi: Bătrână de 103 ani din Vaslui, bătută cu sălbăticie şi jefuită. Tâlharul i-a aprins şi o lumânare, crezând că a omorât-o: „Tu eşti cel mort, nu eu”