EXCLUSIV Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au bătut la Snagov. Cei doi se află la poliţie în aceste momente

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au bătut la Snagov. Ambii au fost implicați, vineri, într-un conflict violent, în urma căruia au ajuns la secția de poliție. Cei doi se află în plin proces de divorţ, după ce antrenorul a pus punct căsniciei.

23 sept. 2022, 20:31
EXCLUSIV Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au bătut la Snagov. Cei doi se află la poliţie în aceste momente
Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au bătut la Snagov

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au bătut la Snagov. De aproximativ un an, cei doi sunt în război, iar de această dată se pare că au dus lupta la propriu. Până la acest moment nu au reuşit să divorţeze, deci încă sunt soţ şi soţie, chiar dacă antrenorul are deja o familie alături de o altă femeie, care i-a dăruit un băieţel.

Citeşte şi: Anamaria Prodan aruncă bomba despre bărbatul din viaţa ei: „Da, am spus că iubesc. Valorile mele sunt perfecte”

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au bătut la Snagov

În aceste momente, cei doi se află la poliţie din cauza scandalului iscat vineri seara. Potrivit surselor România TV, antrenorul susţine că soţia lui i-a dat cu ceva în cap, în timp ce impresara spune că ea a fost lovită de tatăl copilului ei.

Polițiștii încearcă să lămurească situația, efectuând verificări chiar la această oră.

Laurenţiu Reghecampf a ajuns de urgenţă în țară, pentru a fi audiat în dosarul deschis ca urmare a plângerii penală făcută de Anamaria Prodan, care vizează sustragerea bunurilor comune ale familiei. În plus, cei doi au un nou termen în procesul de divorţ, fixat pentru joi, 28 septembrie, la Tribunalul Buftea.

Acestea sunt problemele familiei pe care sper și mă rog la Dumnezeu să le închidem, cu cât mai repede cu atât mai bine. M-am săturat să facem deliciul presei de atâția ani. Reghe nu realizează acest lucru pentru că a fost ușor în mintea lui să-i construiesc o asemenea imagine, un asemenea nume și o asemenea carieră.

Eu însă știu cât m-am chinuit 15 ani! Sper să vină să divorțăm că deja este prea mult de când mă rog de el să închidem acest circ. Este fericit, are o nouă familie, are un contract în străinătate, nu avem de ce să stăm legați unul de altul. Normal că știu unde sunt bunurile familiei. Am avut ceva timp să aflu. Dar, repet, problemele acestea sunt ale familiei mele și sper să le rezolv urgent!”, a declarat Anamaria Pordan, pentru Click!.