EXCLUSIV! Cât a costat rochia lui Carmen Iohannis de la întâlnirea cu Jill Biden. Prima doamnă a României a plătit sute de euro ca să o “eclipseze” pe soția președintelui american. Ambele profesoare de engleză au ales un model floral!

Carmen Iohannis a reușit să o impresioneze pe Jill Biden la întâlnirea pe care au avut-o sâmbătă la o școală din București, unde cele două prime doamne s-au întâlnit cu elevi refugiați ucraineni și cu mamele acestora.

07 mai 2022, 20:21

Atentă întotdeauna la felul în care arată, Carmen Iohannis a ales și pentru această apariție publică o ținută deosebit de elegantă care, de altfel, îi și definește stilul vestimentar.

Atât Carmen Iohannis, cât și Jill Biden, au ales să poarte rochii elegante cu imprimeuri florale, de primăvară, cu care au atras toate privirile. Soția lui Klaus Iohannis a purtat o rochie roșie, cu imprimeu cu flori albastre și cloș amplu, care i-a scos talia în evidență. A purtat, de asemenea, o geantă albă, iar pantofii pentru care a optat sunt într-o nuanță de roz pal.

Citește și Carmen Iohannis și Jill Biden au lăudat poporul român pentru cum a tratat refugiații ucraineni: „Românii sunt ospitalieri, sunt minunați, adevărați eroi”

Rochia purtată de Carmen Iohannis este o creație vestimentară unică, făcută special pentru ea, de designerul român Andreea Tincu. Contactată de RomâniaTv.net, creatoarea de modă a dezvăluit că rochia este din mătase 100% naturală, cu imprimeu dublu și cloș amplu, printul e realizat manual și are efect 3D. Prețul rochiei purtate de doamna Iohannis este de 2.450 de lei. Dacă punem la socoteală și încălțările și celalte accesorii, ajungem la concluzia că Prima Doamnă a cheltuit sute de euro pentru întâlnirea de sâmbătă cu Jill Biden.

Rochia purtată de soția lui Iohannis este o reinterpretare a unei ținute mai vechi din colecția Andreei Tincu. De altfel, este aceeași rochie pe care Carmen Iohannis a purtat-o în ziua alegerilor locale din septembrie 2020. După ce a ajutat-o pe Prima Doamnă a României să strălucească și la acest eveniment, Andreea Tincu are în plan o nouă colecție de haine pe care o va prezenta, pe data de 29 mai, în cadrul Romanian Creative Week Iași.

Citește și Jill Biden şi Carmen Iohannis, apariţii spectaculoase la întâlnirea de la Bucureşti. Rochiile extrem de elegante, cu imprimeu floral, primăvăratic le-au pus în valoare atuurile fizice

La rândul său, Jill Biden a ales o ţinută mai sobră, o rochie cu mânecă scurtă, bluemarin, cu un impriment floral în partea de sus, alb cu galben. Ambele Prime Doamne au primit buchete de flori. Carmen Iohannis a avut un buchet cu flori multicolore, în timp ce Jill Biden a primit de la preşedintele României un buchet superb de bujori albi. Cu braţele pline de flori, cele două Prime Doamne s-au îmbrăţişat bucuroase.