EXCLUSIV Cum a cerut-o George Simion în căsătorie pe Ilinca. I-a pregătit o farsă de zile mari: „A venit poliţia, am crezut că se întâmplă ceva rău”

Cum a cerut-o George Simion în căsătorie pe Ilinca. Cei doi se pregătesc să devină soţ şi soţie în câteva zile, iar povestea lor de dragoste a fost o adevărată surpriză pentru toată lumea. Asta pentru că liderul AUR a fost extrem de discret cu viaţa lui personală.

24 aug. 2022, 20:26

Cum a cerut-o George Simion în căsătorie pe Ilinca. Nunta anului care se va desfăşura în comuna Măciuca, judeţul Vâlcea, a fost de la început foarte mediatizată, însă puţină lume ştie cum a decurs cererea în  căsătorie. Potrivit declaraţiilor făcute de Ilinca, în exclusivitate pentru România TV, momentul în care a fost cerută de soţie este cu totul special.

Citeşte şi: George Simion, noi detalii despre mâncarea care va fi servită invitaţilor la nuntă. A mers personal să ia legumele

Cum a cerut-o George Simion în căsătorie pe Ilinca

Politicianul i-a pregătit o farsă de zile mari iubitei sale, pentru ca momentul să fie unul neaşteptat şi intens. În timp ce George Simion şi Ilinca se aflau în trafic, tânăra aflându-se la volan, au fost opriţi de poliţişti. Omul legii s-a aflat în complicitate cu liderul AUR, pentru a-i face surpriza iubitei sale.

Nu mă aşteptam la asta, să mă ceară în căsătorie, este atât de amuzant momentul în sine… Ne-a oprit poliţia, ne-a cerut buletinele, eu nu prea am treabă cu şofatul, el m-a pus să filmez, m-am gândit live pe facebook, gata, se întâmplă ceva rău. Domunul poliţist zice „Domnişoara Ilinca, din partea domnului Simion, aveţi un cadou”.

Eu în momentul acela am lăsat mâinile aşa, nu am mai avut nicio reacţie, mi-am muşcat buza atât de rău, am văzut şi poliţistul şi o maşină care ne filma, zic Doamne… Da, normal că s-a pus în genunchi.

Părinţii mei au reacţionat foarte bine, normal, eu sunt lânga George din 2019, din campanie„, ne-a declarat Ilinca în exclusivitate la România TV.

George Simion a ţinut să completeze că are o relaţie foarte bună cu socrii lui şi îşi doreşte să rămână lângă Ilinca până la adânci bătrâneţi. „Mă înţeleg foarte bine cu socrii, mi-a dat Dumnezeu nevastă perfectă, mulţumesc celor care erau curioşi, am vrut să fim mai discreţi, o să rugăm pe toţi să ne lase să trăim fericiţi până la adânci bătrâneţi„.

Legat de deplasările liderului AUR, tânăra a mărturisit că, de multe ori, îl însoţeşte, însă nu o să poată face asta la nesfârşit. Însă, nu are nimic împotrivă dacă o să plece fără ea. „Noi plecăm împreună, mai rămân acasă, nu o să pot să fac asta la nesfârşit, dar îi dau undă verde că face foarte bine. Da, ne dorim cât mai mulţi copii sănătoşi şi perfecţi„, ne-a mai mărturisit Ilinca.