EXCLUSIV – Geanina Lungu, prezentatoarea ştirilor România TV, a dezvăluit sexul bebelușului!

Geanina Lungu, prezentatoarea ştirilor România TV, va deveni mamă pentru prima dată. Discretă din fire, Geanina, însărcinată deja în șapte luni, ne-a dezvăluit sexul copilului pe care îl poartă în pântece.

11 iun. 2021, 13:21
EXCLUSIV – Geanina Lungu, prezentatoarea ştirilor România TV, a dezvăluit sexul bebelușului!

Geanina Lungu trece prin cea mai fericită perioadă din viața ei. Frumoasa jurnalistă a luat o pauză de la ştiri se pregăteşte să devină mamă. La începutul lunii august prezentatoarea ştirilor România TV va aduce pe lume un băiat.

Geanina a dezvăluit sexul copilului în cadrul unei petreceri Gender Party, la care au luat parte prietenii și familia. La spargerea balonului “Boy or Girl” au zburat confetti albastre.

Mulțumesc lui Dumnezeu pentru această binecuvantare. A fost un copil mult aşteptat. Dumnezeu a știut când este momentul potrivit să ne vedem visul împlinit și sunt recunoscătoare că trăiesc această minune. Emoțiile cresc pe măsură ce se apropie momentul întâlnirii cu el. În două luni îmi voi ţine în brate puiul mult așteptat.

Vreau să mă bucur de fiecare moment şi să-i transmit și lui emoții pozitive și o stare de bine. A fi mamă este cel mai frumos sentiment pe care îl trăieşte o femeie„, a declarat Geanina Lungu, pentru Romaniatv.net.

Frumoasa prezentatoare ne-a dezvăluit şi numele pe care l-au ales pentru copil. Băieţelui Geaninei Lungu se va numi Zian, numele real al lui Arsenie Boca, cunoscut ca fiind unul dintre cei mai mari duhovnici din României.

În urma cu trei luni, Geanina Lungu a făcut anunțul emoționant că este însărcinată pentru prima dată. Mai exact pe 8 martie, de ziua mamei, prezentatoarea România TV și-a surprins prietenii de pe rețelele de socializare anunţând că în patru luni și jumătate urmează să aducă pe lume un copil.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Geanina Lungu (@geanina_lungu)

„MAMA! Cel mai prețios cuvant! Scris din soare. Rază cu rază. Așternut în inimă. Bătaie cu bătaie.  În curand îl voi auzi si îl voi purta și eu. Cu împlinire. Cu zâmbet. Cu dăruire. Cu fericire. Două inimi s-au unit deja pentru totdeauna iar peste 4,5 luni  ne vom ține de mână și vom trece împreună prin viață. Cel mai așteptat bebeluș este pe drum și simt că Dumnezeu mi-a dat mai mult decat mi-am imaginat eu. M-ai ales să-ți fiu mamă, suflet din suflet și îți multumesc, minune!”, a scris atunci Geanina Lungu.

Noi îi dorim multă sănătate și naștere ușoară. Așteptam să o revedem cât mai curând pe micul ecran.