EXCLUSIV| George Simion se pregăteşte să schimbe scutece: „Voi face un anunţ la finalul lunii” VIDEO

George Simion a dezvăluit sâmbătă seară că se pregătește să devină tătic și speră ca la finalul acestei luni să dea vestea cea mare. Liderul AUR a mărturisit că atât el, cât și soția sa își doresc să aibă foarte mulți copii.

07 ian. 2023, 21:56

George Simion se pregăteşte să schimbe scutece. După nunta națională pe care a organizat-o cu atâta fast la Măciuca, George Simion își dorește să devină tătic și speră ca la finalul acestei luni să vină cu vestea mult așteptată.

Citește și Deputatul bătăuş de la AUR, exclus din partid. George Simion îi cere şi demisia acestuia din Parlament

George Simion se pregăteşte să schimbe scutece

George Simion a mărturisit că își dorește foarte mult o fetiță, dar nu îi displace ideea de a deveni și tată de băiat.

”Sper să am și fete, sper să am și băieți, sper să meargă bine. Cu toții ne dorim ca proaspăt căsătoriții să meargă bine într-o căsnicie și noi de dormim mulți copii. Nu avem încă, nu pot să vă confirm că vom avea o fată, un băiat, că vom avea un copil. Sperăm, ne dorim foarte mult să ne ajute Dumnezeu să avem și sper ca foarte mulți români să își găsească relații care să nu fie toxice”, a declarat George Simion, la România TV. 

Președintele AUR a vorbit și despre scandalul de agresiune în care este implicat deputatul Dumitru Viorel Focșa, pe care l-a catalogat tulburător.

”M-a tulburat mult incidentul de la Constanța, nu mă așteptam la așa ceva. Am pretenții mult mai mari de la colegii mei decât am de la ceilalți concetățeni. Și am stat și m-am gândit dacă aș avea o fată și se va căsători și o să fie lovită cum aș reacționa? Ce aș vrea să facă autoritățile statului? Cum e atitudinea corectă?”, a spus liderul AUR.

Întrebat dacă după nunta națională urmează un botez național în acest an, George Simion a răspuns: ”la sfârșitul lunii sper să vă dau vești bune!”.

Deputatul bătăuş de la AUR, exclus din partid. George Simion îi cere şi demisia acestuia din Parlament

După ce deputatul de Constanța, Dumitru Focșa, a recunoscut public că și-a agresat soția, liderii AUR l-au exclus din partid. Mai mult, George Simion i-a cerut demisia acestuia și din Parlament.

”Domnul deputat sper că va avea onoare și va respecta cele afirmate de el ieri. Sunt foarte multe cazuri de violență domestică! Nu sunt normale aceste cazuri! Într-o soție nu trebuie să dai nici măcar cu o floare! este inadmisibil să faci așa ceva. Sper din tot sufletul ca toate cuplurile care au probleme să își găsească o rezolvare și sper să se reducă numărul cazurilor de violență domestică.

Venind acest caz din partea unui demnitar al statului român, indiferent de ce merite are sau nu are, acest lucru este un exemplu prost pentru societate. Așa că am luat această decizie la două zile după ce s-a întâmplat fapta reprobabilă. Sper că va lua decizia corectă și sper să dea dovadă de onoare. Nu e normal ce a făcut! Sunt de înțeles cumva certurile din familie, dar este inadmisibil să lovești o femeie, un copil, este inadmisibil să dai în soția ta”, a transmis George Simion.

Citește și VIDEO George Simion, farsă pentru susţinătorii lui Iohannis: „Ne pregătim să-l demitem”. A apărut preşedintele României alături de liderul AUR?