EXCLUSIV Gigi Becali, dezvăluire şocantă despre adevărata cauză a morţii lui Petrică Mîţu Stoian: „Nu a murit din cauza terapiei cu oxigen hiperbaric. Clinica nu are nicio vină”

Gigi Becali a făcut dezvăluiri şocante în cadrul emisiunii Punctul culminant. Afaceristul a declarat că are informaţii potrivit cărora cauza decesului lui Petrică Mîţu Stoian este cu totul alta decât cea făcută publică, terapia cu oxigen hiperbaric.

15 nov. 2021, 23:34
EXCLUSIV Gigi Becali, dezvăluire şocantă despre adevărata cauză a morţii lui Petrică Mîţu Stoian: „Nu a murit din cauza terapiei cu oxigen hiperbaric. Clinica nu are nicio vină”

Gigi Becali despre Petrică Mîţu Stoian. Latifundiarul din Pipera a precizat, în emisiunea moderată de Victor Ciutacu, că are informaţii potrivit cărora decesul interpretului mehedinţean nu s-a produs din cauza tratamentului cu oxigen hiperbaric.

Gigi Becali despre Petrică Mîţu Stoian: „El nu a murit din cauză la hiperbară”

Mîţu Stoian nu a murit de hiperbară, ci de altceva. Nu pot spune mai multe, gata. Nu a murit din cauză că a intrat în camera hiperbară. Nu pot să vă zic mai multe, puteau să vă zică oamenii care mi-au spus şi mie. Dar nu are nicio legătură cu clinica. Nu are rost să discutăm. El nu a murit din cauză la hiperbară. Şi eu în clinica mea am cameră hiperbară„, a precizat Becali.

Citeste si Niculina Stoican, în lacrimi după moartea lui Petrică Mîţu Stoian: „Noi am avut o relație dincolo de lume”

Întrebat de moderator dacă va oferi informaţii anchetatorilor în cazul în care va fi căutat de aceştia, Becali a răspuns că nu le va furniza informaţii.

Le zic că nu mai ţin minte, că altfel aş implica şi alte persoane„, a spus afaceristul.

Ce s-a descoperit la autopsia lui Petrică Mîţu Stoian: „Plămânii erau maro. I-au ars acolo, în cabina respectivă”

Maria Tărchilă, sora artistului, susține că autopsia a dezvăluit că plămânii lui Mîțu Stoian aveau o nuanță maro, ca urmare a tratamentului post-COVID cu oxigen hiperbaric.

Nu erau afectați plămânii. După autopsie, plămânii lui erau maro, nu roz, așa cum sunt ai oricărei persoane, chiar și după ce moare. Înseamnă că i s-au ars acolo, în cabina respectivă, la clinică”, a spus sora lui Petrică Mîțu Stoian.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa au deschis dosar penal în cazul morţii artistului mehedinţean și fac cercetări pentru ucidere din culpă.

Ministerul Sănătății a precizat că oxigenoterapia hiperbară, tratamentul urmat de cântărețul Petrică Mîțu Stoian după vindecarea de infecția cu SARS-CoV2, nu este inclusă în protocolul de tratament, având în vedere că, în prezent, nu există studii pertinente care să dovedească eficienţa în COVID-19.

Interpretul de muzică populară din Mehedinţi Petrică Mîţu Stoian a murit sâmbătă, 6 noiembrie, la Spitalul Județean de Urgență din Reșița, după ce a suferit un șoc septic. Medicii care l-au tratat la spital spun că acesta ar fi fost complet vaccinat anti-COVID, dar că a trecut prin boală și făcea o terapie de recuperare post-COVID la o clinică privată din Caraș-Severin.

Citeste si VIDEO! Imagini în premieră din casa lui Petrică Mîțu Stoian! Avea zeci de icoane! „Casa fără pisici este pustie! Mă sperie bătrânețea și mă rog să nu îmi ia Dumnezeu mințile!”