Exclusiv! HOROSCOP COMPLET MAI 2019. Ce zodie se RELANSEAZĂ după Paşte şi dă lovitura

Exclusiv! HOROSCOP COMPLET MAI 2019. Ce zodie se RELANSEAZĂ după Paşte şi dă lovitura. Luna mai se apropie cu repeziciunie şi trebuie să fim pregătiţi. Află din Horoscopul prezentat de România TV pentru luna mai 2019 şi află ce ţi-au pregătit astrele în funcţie de zodie.

RomaniaTV.net
17 apr. 2019, 09:50
Exclusiv! HOROSCOP COMPLET MAI 2019. Ce zodie se RELANSEAZĂ după Paşte şi dă lovitura

Exclusiv! HOROSCOP COMPLET MAI 2019. Ce zodie se RELANSEAZĂ după Paşte şi dă lovitura.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Atenția dumneavoastră personală este la limită în această lună de mai 2019. Responsabilitățile familiale și implicarea vă pot duce departe de dorințele și planurile personale. Nu vă luptați cu provocările sau nu încercați să scăpați de îndatoriri.. De fapt, te afli într-un moment în care poți elibera ceva amintire sau limitare din copilărie. Discuţia cu răbdare a problemelor de familie poate aduce adevărata lansare până la sfârșitul lunii iunie. Țineți acele obiective personale ca niște vise. Momentul va veni atunci când veți putea merge înainte, așa cum faceți mereu.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Zi de naștere fericită pentru cel mai ferm semn al zodiacului! Aceasta este într-adevăr luna ta de naștere, ceea ce înseamnă că nu numai sărbătoresc o zi specială, ci o lună specială. Pozițiile planetare oferă acum promisiuni pentru anul viitor. Conștientizarea este cuvântul dvs. cheie pentru 2019.

Oamenii și circumstanțele intră acum în viața voastră, care vă deschid în legătură cu noi experiențe. Asta inseamna ca relatiile voastre au un sens nou. Acestea ar fi tot felul de relații: intime, prietenie, familie și lume la mare. Călătoria este, cu siguranță un model pentru tine și există mult de învățat în drumurile tale. Așa că țineți jurnalul pregătit pentru povestiri. Puteți decide să vă înscrieți pentru un curs de studiu. La mulți ani vă dorim.

Exclusiv! HOROSCOP COMPLET MAI 2019. Ce zodie se RELANSEAZĂ după Paşte şi dă lovitura.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Sunt banii, banii şi iarăşi banii? Întrebarea asta se rotește în materia ta cenușie. Deoarece leii şi euro sunt adesea folosite ca un stimulent mental pentru tine, această întrebare nu poartă nici o amenințare. Mai degrabă promite un nou mod de a privi resursele și cum să le folosească. Încearcă ceva diferit în 2019 cu banii voştrii. Închideți ochii și încercați să „simțiți” răspunsurile la întrebările care vă frământă. Aceasta înseamnă că nu credeți că treceți, că vă simțiți prin toate. Cine știe, este posibil să veniți cu un nou mod de a lua decizii.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Se pare că viața seamănă cu un bolovan care blochează gura unei peșteri pentru tine. Trăieşti într-o peșteră care te ține pe prizonier. Acesta este un moment bun pentru a face o evaluare a lunilor trecute. Verificați evenimentele care s-au petrecut. Ce înțelepciune ați câștigat în acest timp? A meritat totul? Ştiţi ce aveţi de făcut? Care sunt noile responsabilități pe care le-ați dobândit? Da, viața poate continua să fie greoaie ca un bolovan, dar reamintiți-vă adesea că sunteți în această lume şi vă puteţi bucura de ea. Înțelepciile pe care le-ați câștigat acum sunt bilete pentru a vă țineți în poziție verticală, îndrăzneață și regală spunând: „Eu sunt”. Felicitări! Se anunţă o vară perfectă.

Leu (23 iulie – 22 august)

Există unicitate în prieteniile pe care le legaţi în această lună. Reconectați-vă cu vechii prieteni și fiți deschisi la cultivarea de noi prietenii. Nu alegeți și nu alegeți. Mai degrabă rămâneți deschisi și permiteți altora să aleagă și să vă aleagă. Poți să atragi şi câteva caractere discutabile, dar per total efortul va merita. Aceştia vin ca profesori, chiar dacă nu sunt conștienți de rolul lor. În plus, deschideți-vă activităților de grup. S-ar putea să vă descoperiţi calităţi de lider pe care nu ştiaţi că le aveaţi. Utilizați regula de aur acum. Iubiți necondiționat și amintiți-vă, să vă simțiți iubiți, trebuie să vă iubiți. Doar aşa veți primi distincții de la cei pe care îi iubiți.

HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU 2019. Formarea unor Cruci Duble aduce tensiuni, Nodul Karmic Sudic aduce complicaţii 

Exclusiv! HOROSCOP COMPLET MAI 2019. Ce zodie se RELANSEAZĂ după Paşte şi dă lovitura.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Întrebați orice artist cum să picteze și vă vor spune mai întâi să vă îndepărtați de pânză și în al doilea rând să găsiți punctul dvs. de perspectivă. Punctul dvs. de perspectivă se găsește acum în susținerea departe de nebunia zilnică și având discuții filozofice bune cu oameni inteligenţi. Asigurați-vă că alegeți să discutați cu unii experți. Nu puteți învăța prea mult acum, nu puteți vedea prea mult sau nu călătoriți prea departe. Mintea ta este în cercetare până în iunie. Sunteți în căutarea adevărului. Ceea ce descoperiți sunt culorile care îți pot umple pânza de viață. Frumos gândit.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

După 18 mai 2019, veți avea șansa de a călători în trecut. La început, poate părea că unitatea ta a devenit un fel viaţa de basm. Este totuși invers. Intr-adevar ai intrat intr-un fel de experienta Alice în Ţara Minunilor. Și ca Alice, poți merge singură. Vor fi însă întrebări. Ar trebui să ia pilula albastră sau pilula roșie? Ar trebui să urmăresc iepurele alb sau să stau la locul lui? Până la sfârșitul lunii iunie, veți ajunge pur și simplu să realizați, ca și Alice, că puterea minții este la fel de vastă ca imaginația și adaptabilitatea de care daţi dovadă.

Exclusiv! HOROSCOP COMPLET MAI 2019. Ce zodie se RELANSEAZĂ după Paşte şi dă lovitura.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Dacă nimeni nu se uita și tu știai că nu vei fi judecat, ți-ai lăsa părul desfăcut şi ai începe să sari şotronul? De ce să nu dedici această lună doar să faci doar asta? Energiile sunt bune pentru experiență și veți găsi colegi de joacă la tot pasul. Ei pot veni ca prieteni noi, confidenți sau chiar un iubit nou. Ajungeți la experiență și recâștigați această strălucire tânără. Ca o notă laterală: la sfârșitul lunii, resursele vor fi puse la dispoziția dvs. Mergeți mai departe și faceți lista dorită acum.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Este posibil să nu fie clar în acest moment, dar acțiunile dvs. vă pregătesc pentru succesul carierei. Păstrați conexiunile de rețea activă, chiar dacă acestea ar putea arăta slăbiciune. Oriunde v-ați confrunta cu provocări, trebuie știți că ele se vor întoarce spre bunăstare în mod fundamental pentru voi. Asigurați-vă că ați contactat  autorităților în anumite probleme după 10 mai 2019. Cu cât sunt mai multe contacte, cu atât mai mare este câștigul. Partenerii dvs. vă aduc acum recompense și daruri. Asigurați-vă că vă exprimați recunoștința într-un mod foarte special.

Exclusiv! HOROSCOP COMPLET MAI 2019. Ce zodie se RELANSEAZĂ după Paşte şi dă lovitura.

Horoscop MERCUR ÎN BERBEC 2019. Între 17 aprilie şi 5 mai, SE SCHIMBĂ TOTAL ce GÂNDEŞTI şi VORBEŞTI! Iată impactul pentru fiecare zodie 

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Căutați un guru în această lună de mai 2019. Veți recunoaște că el sau ea va avea o demnitate considerabilă și o forță psihologică. Ei vor avea o înțelegere clară a responsabilității care oglindește asupra ta. Veți găsi aici un nivel de prietenie care vă atrage atenția asupra copilului interior. La rândul său, această conexiune vă va permite să jucați rolul de guru pentru cineva mai tânăr sau mai puțin experimentat decât dumneavoastră. Înainte de încheierea lunii, luați o pauză; chiar și o piatră beneficiază de o schimbare de peisaj din când în când. 

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Râul vieții continuă să se miște în ritmuri incerte și în maree. Împreună cu acele incertitudini se află frustrări și neînțelegeri care v-ar putea duce la lacrimi. Cât de diferită e lumea faţă de tine, dragă Vărsătorule. Trebuie să existe un mesaj divin în aceste experiențe. Dacă îți dai permisiunea de a fi sensibil, moale, transparent, clarvăzător, ușor confuz, vulnerabil din punct de vedere emoțional și receptiv, vei face un salt cuantic într-o lume nouă. Odată ce sunteți acolo, puteți duce pe alții la noi libertăți. Nu asta înseamnă viața perfectă pentru tine?

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Poți să te bucuri de melodia „într-o zi senină pe care o poți vedea mereu”? Aceastea sunt versurile pe care ar trebui să le fredonezi toată luna. Imaginea pentru tine în mai 2019 este o plimbare într-un balon cu aer cald, pe o mare calmă de apă. Nu faceți nici o plângere, gemând sau suspinănd. În schimb, numărați-vă binecuvântarea, pentru că într-adevăr sunteți în grațiile planetare, iar harurile tale te eliberează. Ele vă permit să fiți extraordinar de creativi și extrem de intuitivi. Deci, fii cinstit. Chiar ai de ce să te plângi? Nu prea.

HOROSCOP COMPLET MAI 2019. Ce zodie se RELANSEAZĂ după Paşte şi dă lovitura, scrie anual-horoscope.org.