EXCLUSIV! Primele imagini cu accidentul în care a fost implicată Monica Odagiu. A accidentat mortal un bărbat în centrul Capitalei

Actriţa Monica Odagiu a fost implicată într-un accident rutier, duminică după-amiază, în zona centrală a Capitalei. Maşina condusă de aceasta a lovit un bărbat în vârstă de 33 de ani. Din păcate, bărbatul lovit de mașina condusă de actriță a murit.

10 apr. 2023, 13:17
EXCLUSIV! Primele imagini cu accidentul în care a fost implicată Monica Odagiu. A accidentat mortal un bărbat în centrul Capitalei

Anchetă de amploare după accidentul în care a fost implicată fosta iubita a lui Dan Bitman. Actrița Monica Odagiu a transmis un mesaj în care spune că este traumatizată și nu îi ies din minte imaginile în care bărbatul s-a stins din viață.

Polițiștii au ridicat imaginile surprinse de camerele de supraveghere și investighează cum s-a produs accidentul mortal. Potrivit unor surse România TV, tânărul în vârstă de 33 de ani era băut și fusese dat afară de la serviciu. Anchetatorii merg pe două piste: fie tânărul s-a aruncat în fața mașinii, fie s-a împiedicat și dezechilibrat, apoi a căzut pe stradă în fața mașinii conduse de Monica Odagiu.

România TV a difuzat primele imagini cu accidentul în care a fost implicată Monica Odagiu.

Citește și: Prima reacție a Monicăi Odagiu după accidentul în care a ucis un bărbat: ”S-a aruncat în fața mașinii”

Accidentul în care a fost implicată Monica Odagiu a avut loc duminică după-amiaza în centrul Capitalei.

„La data de 9 Aprilie a.c., în jurul orei 16.15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe strada Ştirbei Vodă. Din primele informaţii, o femeie în vârstă de 26 de ani a condus un autovehicul pe str. Ştirbei Vodă dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul staţiei STB Luterană, a surprins şi accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani. În urma accidentului de circulaţie s-a declarat decesul pietonului, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”, a transmis Brigada Rutieră a Poliţiei Capitalei.

După accident, actrița a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.

 

Monica Odagiu nu-și poate reveni din șoc, după ce a ucis un bărbat: „Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte acele clipe teribile”

Monica Odagiu nu-și poate reveni din șoc, după ce a ucis un bărbat. Actrița a transmis un mesaj, după ce în cursul zilei de duminică a lovit mortal cu mașina un pieton. Aceasta spune că este traumatizată, în urma accidentului.

Astăzi am trăit o experiență tragică, fiind pusă într-o situație in care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea, deși am incercat să evit acest tragic eveniment. Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins și nu doresc nimănui să treacă prin asta.

Primele mele gânduri merg spre o familie care astăzi a pierdut pe cineva iubit. Din păcate eu nu am putut schimba în niciun fel acest final, deși am făcut tot ceea ce se putea face in acele secunde pentru a evita o tragedie. Vă rog pe toți să mă înțelegeți că în aceste momente am și eu nevoie de liniște ca să pot să trec peste șoc. Vă mulțumesc dacă lăsați legea să-și spună cuvântul

„, este mesajul scris de Monica Odagiu, pe pagina de Facebook.