EXCLUSIV. Primele imagini cu Aurora, amanta lui Ioan Crişan, afaceristul ucis din Arad

Primele imagini cu Aurora, amanta lui Ioan Crişan. Noi informaţii ies la iveală despre afaceristul ucis din Arad. Acesta avea o relaţie extraconjugală cu cea care se ocupă ce contabilitatea firmei pe care acesta o deținea.

02 iun. 2021, 21:36
EXCLUSIV. Primele imagini cu Aurora, amanta lui Ioan Crişan, afaceristul ucis din Arad
Aurora, amanta lui Ioan Crişan

Primele imagini cu Aurora, amanta lui Ioan Crişan. Procurorii au audiat-o pe femeie, de la care ar fi putut obține informații foarte importante. Mașina în care Ioan Crișan și-a găsit sfârșitul era înregistrată chiar pe numele surorii amantei sale.

Citeşte şi: Informaţia care schimbă tot în cazul asasinatului de la Arad. Ioan Crişan avea amantă, iar femeia a recunoscut relaţia

Primele imagini cu Aurora, amanta lui Ioan Crişan

Aurora, în vârstă de 53 de ani, este consilier local în comuna Iratosu, dar ocupă și funcția de director executiv la firma lui Ioan Crișan, însă se ocupa și de contabilitatea firmei omului de afaceri. Cu o zi înainte să moară, omul de afaceri a mers la ferma sa situată la 11 km de Arad. Vineri seara a ajuns acasă în jurul orei 21:00, a parcat mașina pe locul 343, care îi aparținea, apoi a urcat în apartamentul său, unde a rămas toată noaptea.

Dimineața, la ora 06:40, a ieșit din scara blocului și a mers spre cafenea. Se pare că acesta nu s-a oprit deloc pe drum. Anchetatorii vizionează acum imaginile de pe sute de camere de luat vederi, care l-ar fi putut surprinde pe omul de afaceri.

Nu s-a oprit deloc pe drum. În momentul de față se vizionează sute de camere de supraveghere. Când s-a urcat apoi în mașină, autoturismul omului de afaceri a sărit în aer, iar suflul exploziei a spart geamurile de la mai multe apartamente din apropiere.

Anchetatorii iau în calcul acum ipoteza în care soția lui Ioan Crișan să fi știut că este înșelată și ar fi vrut să se răzbune pe acesta, conform Antena 3.

Ioan Crişan a fost un om de afaceri cunoscut în Arad. Acesta a lucrat timp de 25 de ani ca electronist la Aeroportul din Arad, pentru ca mai apoi să se orienteze către transporturi. Era pasionat de pescuit, apoi și-a transformat pasiunea într-o afacere de succes.