FABULOS! De necrezut cât a cheltuit fostul preot Daniel Balaș în Dubai. ”Vacanța mea trebuia să fie în Tenerife”

Daniel Balaș, tânărul care a renunțat la preoție pentru că nu a putut tolera neregulile din sistem și a devenit șofer pe tir în Anglia, a lăsat modestia la o parte și a cheltuit o sumă imensă într-o vacanță de lux Dubai, printre cămile și mașini scumpe.

02 dec. 2022, 10:26
FABULOS! De necrezut cât a cheltuit fostul preot Daniel Balaș în Dubai. ”Vacanța mea trebuia să fie în Tenerife”

Fostul preot Daniel Balaș a uitat de învățăturile sfinților părinți care spun că ”modestia es­te, fără discuție, egala milostivirii” și a cheltuit o sumă imensă pe vacanța sa de lux din Dubai, care a durat trei săptămâni.

Citește și Daniel Balaş, despre importanţa banilor în viaţa noastră şi cum să îi atragem: „Nu sunt ochiul dracului. Ai nevoie de ei ca să vezi frumuseţile lumii create de Dumnezeu. Dacă îi ţii pentru zile negre, îţi programezi mintea să îi foloseşti în acest scop”

Daniel Balaș a cheltuit peste un miliard de lei în Dubai

De când este șofer pe tir, Daniel Balaș trăiește pe picior mare și nu se sfiește să arate acest lucru. De curând, fostul preot a revenit din vacanța sa exclusivistă din Dubai și a ținut să le povestească credincioșilor săi fani din mediul online pe ce a cheltuit el peste un miliard de lei.

Fostul preot le-a mărturisit fanilor săi că a cheltuit suma fabuloasă de 13.600 de euro doar pe mașinile spumpe pe care le-a închiriat în vacanța sa.

„În primul rând, începem cu cazarea. Am făcut o prostie pentru că le-am făcut devreme rezervările. Vacanța mea trebuia să fie în Tenerife, nu în Dubai. (…) Hotelul l-am luat cu 2 săptămâni înainte să plec. O mare prostie, pentru că l-am prins foarte scump. Pe hotel am dat 4241 de lire. Dar e un hotel de 5 sau 6 stele, cu vedere la Burj Khalifa, cu o vedere superbă. Pentru fiecare mașină supercar am plătit câte 800 de euro pe zi. Am dat pe toate zilele 13.600 de euro”, a spus Daniel Balaș.

Însă, Balaș nu s-a oprit aici și ca să nu se plictisească, a spart alte mii de euro pe diverse activități despre care acum spune că „nu merită”.

„Pe tiroliană am dat 300 de lire pentru că am plătit pentru 2 persoane. Vă spun sincer că nu merită. De banii ăștia, trebuia să fie mai lungă”, a spus fostul preot.

Fostul slujitor al Domnului a fpcut tot ce se poate în Dubai,  a fost la Miracle Garden, prin deșert, s-a plimbat cu girocopter-ul, a înotat cu delfinii, a vizitat Burj Khalifa, la fiecare plătind alte câteva sute de lire, dar el spune: „pentru noi, nimic nu e scump”.

Fostul preot Daniel Balaş a făcut accident în Dubai

Fostul preot şi-a închiriat, pe perioada şederii, trei bolizi de lux câte unul la trei zile. Numai că a treia oară, în loc să fie cu noroc, a fost cu mega-ghinion. Tânărul nu şi-a dat seama că Ferrariul are tracţiune pe spate, aşa că atunci când a accelerat, s-a învârtit de mai multe ori în loc în mijlocul străzii, apoi s-a oprit într-o altă maşină parcată.

„Neștiind că Ferrari are tracțiunea pe spate și trag doar roțile din spate, am dat blană la accelerație”, a sps Daniel Balaș.