Familia lui Culiță Sterp s-a întregit, Daniela Iliescu și bebelușul au ajuns acasă. Imagini impresionante, cum au decorat camera micuțului!

Culiță Sterp și-a dus partenera și pe fiul său acasă. Daniela Iliescu și băiețelul au fost așteptați de numeroase surprize.

23 iun. 2021, 20:28
Familia lui Culiță Sterp s-a întregit, Daniela Iliescu și bebelușul au ajuns acasă. Imagini impresionante, cum au decorat camera micuțului!

Familia lui Culiță Sterp s-a reunit, în cele din urmă, și toată lumea e în culmea fericirii. Toată atenția este îndreptată, desigur, către noul membru al familiei.

Micuțul a fost adus acasă și a fost primit cum se cuvine. Camera lui a fost decorată cu multe baloane, iar pozele apărut la scurt timp pe rețelele sociale.

„Casă dulce casă’, sunt cuvintele care pot descrie cel mai bine imaginile cu dormitorul bebelușului. Daniela Iliescu a fost cea care a postat pe story camera copilului.

Iubita lui Culiță Sterp, Daniela Iliescu, a născut, pe cale naturală, un băieţel de 4 kg, care a primit nota maximă la naștere.

Daniela a născut natural într-o clinică de stat din Cluj, sub supravegherea atentă a unei echipe medicale experimentate, condusă de un profesor doctor cu state vechi, potrivit Wowbiz.ro. Fără teamă de nimic, artistul nu și-a mai lăsat iubită singură nicio clipă de când s-a întors din Republica Dominicană.

Tânăra a avut tăria să își poarte singură de grijă pe perioada dificilă a sarcinii. Tatăl copilului, Culiță, a făcut spectacol timp de aproape şase luni, departe de țară, tocmai în Republica Dominicană, la Survivor România 2021.

Când știa că se apropie sorocul și iubita lui, Daniela, urma să nască, Culiţă nu a mai putut rezista departe de casă, așa că și-a cerut eliminarea din competiția Survivor.

Iubita lui Culiță Sterp, clipe de groază după ce a născut. Mama Geta rupe tăcerea

Daniela Iliescu

, iubita lui Culiță Sterp, a adus pe lume un bebeluş perfect sănătos, însă naşterea nu a fost una uşoară. Mama Geta a dezvăluit că iubita fiului ei a trăit clipe de coşmar, la scurt timp după ce a născut.

„Daniela se simte foarte bine, chiar azi dimineață am vorbit cu ea, mi l-a arătat și pe cel mic, dar, săraca, la naștere a leșinat, chiar după naștere. Pentru că, nu știu, cum să vă spun, ea a fost la o clinică particulară și a fost sub supraveghere poate la mai multe cadre medicale, dar fiind sarcina așa mare, prima sarcină, nu știu…

Pe Daniela a făcut-o mama ei de 5 kg 200 de grame, și natural. Pe timpul nostru nu se năștea prin cezariană”, a mărturisit Mama Geta, la Ștafeta Mixtă, conform Cancan.