Fântână sub formă de Soare, pe strada Aştrilor din cartierul Soarelui, în Timişoara. Vezi proiectul

Proiectul de construcţie a unei fântâni sub formă de soare, chiar în cartierul Soarelui din Timişoara, a primit undă verde. Reprezentantii primariei au incheiat deja contractul pentru proiectul tehnic si executie, urmand ca lucrarile sa inceapa imediat dupa obtinerea autorizatiei de constructie.

10 iul. 2014, 09:40

Fantana ornamentala mult dorita de primarul Nicolae Robu va fi construită pe strada Astrilor, în cartierul Soarelui, scrie opiniatimisoarei.ro. Alesii locali au aprobat, in luna aprilie, alocarea a aproape 100.000 de euro din bugetul local pentru aceasta. Va costa insa mult mai putin, in urma licitatiei pentru proiectul tehnic si executie fiind desemnata o firma din Arad: Somhidrosro SRL.

Citeşte şi Descoperire ULUITOARE într-o casă istorică din Timişoara. Poliţiştii au rămas blocaţi când au deschis uşa

Fantana va fi amenajata asadar cu 326.795,9 lei, fara TVA. Asta inseamna peste 75.000 de euro. Proiectul tehnic este gata si a ajuns deja in mainile specialistilor din primarie, spun reprezentantii municipalitatii.

Citeşte şi Licitaţie cu dedicaţie pentru apropiaţii consilierei primarului Robu

„Va fi realizata o fantana sub forma de soare cu 8 raze, 9 bazine subterane, jeturile de apa vor fi controlate individual prin dynamic show controller. De asemenea, fantana va fi iluminata si va exista sincronizare intre jocurile de apa si lumini”, ne-a declarat Alina Pintilie, purtator de cuvant Primaria Timisoara. Fantana ornamentala va putea fi controlata direct de pe internet.