FANtastic SHOW. Echipa condusă de Andrei Ştefănescu a câştigat prima ediţie. Câte probe are concursul TV

În prima ediție a show-ului, echipa roșie, condusă de Andrei Ștefănescu, formată din Cezar Ouatu și actrița Anca Dinicu a învins echipa verde, al cărei căpitan a fost Liviu Vârciu

03 iul. 2016, 08:57
FANtastic SHOW. Echipa condusă de Andrei Ştefănescu a câştigat prima ediţie. Câte probe are concursul TV

Şi au meritat din plin premiul, scrie a1.ro. Au cântat, au dansat, s-au distrat, dar au tratat totul cu o seriozitate aparte.

Felicitări celor trei membri ai echipei roşii. Special guest star-ul ediției a fost Oana Sârbu, care a participat alături de câte un membru al fiecărei echipe la proba „Duetul popular”. 

Citeşte şi FANtastic Show. Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, rivali în cea mai nouă emisiune

Primul căpitan de echipă care a intrat în acest „joc” a fost nimeni altul decât Liviu Vârciu, care a interpretat celebra piesă a Oanei Sârbu „Cântă şi dansează”.

Nici Andrei Ştefănescu nu a scăpat de această „sarcină”. A cântat cum nu se putea mai bine „Te iubeam”. Căpitanul echipei roşii nu a uitat nici de trăire…

Câştigătoarea celei de-a noua probă este echipa lui Andrei Ştefănescu.

De asemenea, doi dansatori profesionişti au venit în platoul emisiunii „FANtastic show” pentru a le arăta concurenţilor ce au de făcut în cea de-a zecea probă numită „Copiaţi mişcările de dans”. 

Concurenţii au fost nevoiţi să copieze mişcările de dans ale unor profesionişti în acest domeniu. Ce a ieşit vă va face să radeţi cu lacrimi.

Vacanţa şi Napoli au fost pe scena „FANtastic show” datorită ritmurilor celebrei piese Tarantela. Mai în glumă, mai în serios, cele două echipe şi-au dat tot interesul. Câştigătoare putea fi doar una, aşa că juriul a votat: echipa lui Andrei a fost mai bună!

Citeşte şi O nouă tragedie! Un fost concurent al unui show tv a fost împuşcat în cap

„Vox populi despre vedete” este o probă de cultură de showbiz. Concurenţii trebuie să identifice anumite vedete din definiţiile date de oamenii simpli de pe stradă! 

Începutul a fost mai greu, dar apoi nici nu mai aveau nevoie de prea multe indicii. Personajele au fost din toate categoriile: Andreea Bălan, Hagi, Ozana Barabancea şi chiar simpaticii „Tom şi Jerry”.

Echipa roşie, condusă de Andrei Ştefănescu, a câştigat proba cu numărul şapte, cu un scor strâns: 3 la 2.

Versurile din folclorul românesc le-au cam dat bătăi de cap celor două echipe de la „FANtastic show”. La proba „Traduceri muzicale”, au ascultat cu atenţie un fragment de folclor autentic şi au explicat ce înseamnă cuvintele subliniate.

Dacă echipa lui Andrei Ştefănescu a avut o piesă foarte cunoscută din Tara Moţilor, cei din trupa lui Liviu au făcut cunoştinţă cu regionalismele din Moldova.

„De ce nu ne-aţi întrebat înainte de a veni în emisiune dacă ştim limbi străine?”, întreabă Maria Buza.

Punctul câştigător l-a primit echipa lui Liviu.