Fantezii BOLNAVE şi orgii în „BECIUL DRACULUI”. Petrecerile DEOCHEATE din Cluj au fost DESCOPERITE după un anunţ FOTO

Petreceri bolnave în Cluj. Este locul în care fanteziile bolnave ale oamenilor devin realitate. Într-un club privat din Cluj au loc cele mai mari orgii de care a auzit România până acum.

23 ian. 2019, 10:37
Fantezii BOLNAVE şi orgii în „BECIUL DRACULUI”. Petrecerile DEOCHEATE din Cluj au fost DESCOPERITE după un anunţ FOTO

Chiar în centrul Clujului, ferit totuși de ochii trecătorilor, se găsește un loc ținut secret de o mică comunitate BDSM și Swingeri din Cluj care organizează diferite petreceri cu caracter erotic: petreceri, orgii, workshopuri cu demonstraţii sexuale, sunt doar câteva dintre plăcerile participanţilor, scrie gazetadecluj.ro. Este o temniţă, după cum descrie acest loc chiar organizatorul pe pagina lor de Facebook: „temnița noastră, micul nostru iad, sau cum ne mai place nouă să o alintăm, beciul dracului”.

Citeşte şi „Ultima lui fantezie a fost să facem dragoste cu un alt cuplu. Mi-a plăcut experienţa, dar ei i-a plăcut soţul meu mai mult”

Organizatorii au creat și o pagină publică pe Facebook unde apar diferite evenimente. Primul eveniment organizat a fost în 12 ianuarie 2018, și anume o petrecere de deschidere. La evenimentul respectiv au fost prezentate și regulile clubului. Printre aceste reguli se numără: „ce se aude sau se vede aici rămâne aici; nu ai voie să intri cu nici un dispozitiv cu care se poate filma sau înregistra; fumatul este permis în zonele amenajate; e recomandat să îțî aduci „jucăriile” de acasă; nu atinge echipamentul personal al altei persoane fără acord; se recomandă practici sexuale protejate”. Acest regulament se poate găsi în descrierea evenimentelor de pe Facebook de la toate petrecerile organizate. Tot conform descrierii au și un cod, orice persoană se simte expusă la pericol trebuie să folosească cuvântul „roșu”.