Fata de 13 ani care a născut chiar în ziua în care a aflat că este însărcinată, hotărâtă să păstreze copilul

Detalii halucinante în cazul elevei de 13 ani care a născut chiar în ziua în care a aflat că este însărcinată. Când a ajuns cu fata la spital, mama le-a spus medicilor că are o tumoră. După ce au consultat-o, doctorii au aflat că, de fapt, este în travaliu.

30 iul. 2014, 10:26
Fata de 13 ani care a născut chiar în ziua în care a aflat că este însărcinată, hotărâtă să păstreze copilul

Eleva de 13 ani a ajuns la spitalul din Botoşani cu dureri insuportabile. Era însoţită de mama ei, care habar nu avea că va deveni bunică şi le-a spus medicilor că fata are o tumoră, potrivit România TV. „S-a prezentat la UPU o pacientă adolescentă cu dureri abdominale suspectată de tumoră. Cazul a fost dirijat la obstetrică-ginecologie„, a declarat Ioan Asaftei de la Spitalul Judeţean Botoşani.

Sarcina a fost o surpriză şi pentru tânăra mămică. Cu toate că ea a întreţinut relaţii sexuale cu iubitul ei de 18 ani, nu a bănuit niciun moment că a rămas gravidă. Copila a decis să păstreze fetiţa căreia i-a dat naştere. „Adolescenta provine dintr-o familie organizată, cu o situaţie financiară bună. Mama, bunica maternă, oferă tot suportul emoţional şi material necesar pentru a se implica în procesul de îngrijire şi educare a nou-născutului„, a spus Felicia Mihai de la Protecţia Copilului Botoşani.

Citeşte şi: Povestea CUTREMURĂTOARE a fetei de 15 ani violată de propriul tată

Iubitul fetei a ajuns pe mâna poliţiei. „Efectuăm cercetări sub aspectul infracţiunii de act sexual cu un minor, urmând ca la finalizarea acestora să propunem soluţie procedurală„, a precizat Daniela Darea de la IPJ Botoşani.

Fata este o elevă silitoare, care a terminat clasa a şaptea cu media 9,89.

Citeşte şi: ÎNFIORĂTOR! Vor să-şi OMOARE fetiţa de 10 ani. Motivul este HALUCINANT