Fata de 17 ani care a ajuns la spital cu hemoragie puternică a minţit că a fost violată. Ce s-a întâmplat de fapt

Dupa ce tot mai multe indicii au condus la faptul ca tanara, care a ajuns la Spitalul de Copii din Timisoara plina de sange si care sustinea ca a fost violata in Parcul Botanic ziua in amiaza mare, nu a fost victima unei agresiuni sexuale, iata ca a sosit si ziua recunoasterii minciunii.

06 apr. 2016, 11:49
Fata de 17 ani care a ajuns la spital cu hemoragie puternică a minţit că a fost violată. Ce s-a întâmplat de fapt

Potrivit politistilor, fata de 17 ani nu a fost violata in Parcul Botanic asa cum spunea cand i-a pus in alerta pe oamenii legii, scrie opiniatimisoarei.ro.

La numai cateva zile dupa incident, au sosit si rezultatele raportului medico-legal insa acestea n-au fost concludente, asa ca politistii au mers acasa la fata pentru a sta de vorba cu ea si a lamuri cele petrecute.

Citeşte şi O adolescentă de 17 ani a fost violată în parcul central din Timişoara

„Referitor la fapta de viol reclamata, in data de 30 martie, ca s-ar fi produs în Parcul Botanic din municipiul Timisoara, va comunicam faptul ca, in urma cercetarilor efectuate de politistii Biroului de Investigatii Criminale s-a stabilit ca a fost un act sexual consimtit, intre doi minori de 15 si 17 ani. Acesta s-ar fi consumat intr-o locuinta situata pe raza municipiului Timisoara„, au precizat reprezentantii IPJ Timis.

Va reamintim, tanara de 17 ani, din Pischia, venita la Timisoara, a ajuns la Spitalul de Copii Louis Turcanu cu o hemoragie abundenta in 30 martie. A spus ca a fost violata de un necunoscut de aproximativ 40 de ani in timp ce traversa Parcul Botanic, ziua in amiaza mare.

Inca de la inceput, surse din randul anchetei sustineau ca declaratiile tinerei erau contradictorii si nu coincideau cu cele ale prietenului ei, pe care spunea ca il chemase in parc, la ceva timp de la atac, sa ii aduca haine curate.

Citeşte şi Caz SCANDALOS în Hunedoara. O adolescentă sechestrată şi violată, salvată din întâmplare de poliţişti

Mai mult, nu existau explicatii clare legate de ce s-a intamplat in intervalul de cateva ore dintre asa-zisul viol si momentul ajungerii tinerei la spital.

In plus, tanara nu a putut oferi detalii legate de semnalmentele celui care ar fi violat-o. Descrierile facute politistilor fiind extrem de vagi.

Cel mai probabil, de rusine ori fiindu-i teama de reactia parintilor, fata de 17 ani a inventat povestea violului. Aceasta dupa ce actul sexual cu prietenul ei s-a soldat cu o hemoragie puternica.