Fată de doar 14 ani, sechestrată şi violată de trei bărbaţi. Fratele fetei a văzut totul

Un nou caz teribil de viol, la Teleorman. O fată de doar 14 ani a fost sechestrată şi violată de trei bărbaţi, sub privirile îngrozite ale fratelui ei, de asemenea minor. Cei trei violatori se află acum în arestul poliţiei.

12 aug. 2015, 14:40
Fată de doar 14 ani, sechestrată şi violată de trei bărbaţi. Fratele fetei a văzut totul

Doi fraţi au fost luaţi cu maşina din comuna Plosca şi au fost sechestraţi într-o locuinţă din Nenciuleşti.

Copiii, în vârstă de 14 ani, au dispărut de la domiciul din comuna Plosca în seara zilei de 9 august. Părinţii au semnalat dispariţia la postul de poliţie din localitate. Echipa operativă s-a deplasat la faţa locului şi în urma verificărilor efectuate pe raza comuna Plosca au fost găsiţi cei doi minori şi încredinţaţi părinţilor.

Citeşte şi: Tânără violată de trei bărbaţi. „M-au ameninţat că o să ajung în râul Argeş”

Minorii au povestit coşmarul trăit de la dispariţia de acasă. Potrivit adevarul.ro, cei doi au fost luaţi de pe stradă de un localnic de 29 de ani care le-a spus că îi va plimba cu maşina. Acesta i-a transportat către comuna Nenciuleşti, unde s-a întâlnit cu un tânăr de 23 ani şi unul de 31 ani, ambii din comuna Nenciuleşti.

Cei trei indivizi au dus copiii pe malul râului Vedea de pe raza comuna Nenciuleşti, şi, ulterior, la domiciliul unuia dintre agresori, unde prin constrângere fizică şi psihică au întreţinut raporturi sexuale normale cu fata de 14 ani, sub ochii celuilalt copil. După agresiune, copiii au fost lăsaţi să plece pe jos, pe drum fiind găsiţi de poliţiştii care efectuau căutări.

Citeşte şi: Fata violată de cei doi poliţişti: „Mi-au dat 2 lei şi o ţigară şi mi-au spus că mă căpăcesc dacă nu tac”

Cei trei agresori au fost reţinuţi şi arestaţi preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.