Fata de la PAGINA 3: O ROŞCATĂ cu forme VOLUPTOASE pe care orice bărbat o doreşte s-a dezvăluit NUD FOTO

Publicat: Vineri, 25 Aprilie 2014 21:15 // Actualizat: Sâmbătă, 26 Aprilie 2014 15:11 // Sursa: romaniatv.net

O tânără de 21 de ani din Marea Britanie a fost aleasă să apară dezbrăcată în rubrica "Fata de la pagina 3" a tabloidului britanic The Sun.

Lacey, o tânără focoasă de doar 21, din Bedford, a renunţat la haine pentru a fi văzută de o lume întreagă. Cu toate că nu se aştepta să se afle printre finaliste şi să apară în ziar, ea a fost aleasă să participe la pictorial extrem de sexy.

Citeşte şi Fata de la PAGINA 3: O FOTOGRAFĂ sexy îşi arată FORMELE SEDUCĂTOARE dorind să demonstreze că toate-s naturale

"Să pozez pentru Fata de la Pagina trei m-a făcut să mă simt mai sexy şi mai încrezătoare. Nu m-am mai simţit niciodată aşa. Mănânc ca un cal. Am încercat să merg la sală, dar asta nu este pentru mine. Evident, îmi place să am grijă de mine şi încerc să fac totul cu moderaţie", a declarat Lacey.

Citeşte şi FATA de la PAGINA TREI: O ŞATENĂ de 21 de ani adoră să petreacă timp în dormitor vorbind despre amor FOTO

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
27 apr 13:31
Răspunde | Votează email 0 email
Erszsebet
Flocoasa, nene, nu focoasa. Ce-i aia focoasa?
25 apr 21:30
...apară dezbrăcată în rubrica “Fata de la pagina 3″ a tabloidului britanic The Sun. <a target=_blank href="http://www.romaniatv.net/fata-de-la-pagina-3-o-bruneta-cu-forme-voluptoase-pe-care-orice-barbat-o-doreste-s-a-dezvaluit-nud-foto_141105.html" title="Stiri, …read more" /> ...
1
EUR
4.8357
RON
13 Aug
noapte 20 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H