Fata violată din Vaslui îşi anunţase nunta în sat înainte să fie abuzată. Cu cine voia să se mărite

Noi detalii au ieşit la iveală despre Raluca, fata violata din Vaslui, anul trecut, in luna noiembrie. Surse apropiate din anturajul tinerei marturisesc ca adolescenta visa la o nunta ca in povesti, dar totul s-a naruit. 

06 oct. 2015, 13:42

Si-a dorit sa se imbrace in rochie de mireasa, dar tanarul pe care il credea alesul inimii nu a vrut acest lucru, scrie cancan.ro. Fata care a acuzat ca a fost violata de sapte tineri vasluieni si-a dorit sa se marite in urma cu patru ani cu Alex J. Totul a fost tinut in secret pana acum.

Citeşte şi Ce a ajuns să facă eleva violată din Vaslui pentru ŞASE LEI pe oră

„Ei doi sunt vecini. Raluca avea ganduri serioase cu el, dar Alex nu vroia sa se lege la cap. El e mai golanas de fel. Din cate stiu el a vrut sa puna punct relatiei, ea nu isi permitea sa il paraseasca pentru ca facea orice pentru el”, a declarat un apropiat al fetei. 

Raluca si Alex au avut o relatie de jumatate de an. „Ei nu ieseau in oras sau cand ii vedeam nu se tineau de mana sau se sarutau”, a mai spus un apropiat al fetei.

Discutii „fierbinti” cu un tanar din Bucuresti

A fost batjocorita de un grup de tineri si se pare ca nu vrut sa se linisteasca pentru ca un tanar din Bucuresti a publicat conversatia dintre ei doi care a reusit sa provoace multe discutii in jur. Este vorba despre o discutie personala dintre cei doi, dusa la extrem. Dupa izbucnirea acestui nou scandal, Raluca Munteanu a hotarat sa explice cele intamplate. Nu a facut-o personal, ci prin intermediul avocatei ei, Mioara Donosa.

Citeşte şi CONSTANŢA. Elevă de 14 ani, violată şi supusă la perversiuni sexuale de către prietenul prietenei ei

„Care e problema? Este tanara, trebuie sa-si refaca viata. Sper din toata inima ca fata sa poata avea incredere intr-un tanar si sa-si refaca viata. Daca chiar s-a încalzit, asa cum scrie acolo, foarte bine, inseamna ca fata e sanatoasa. De cand am aflat, am fost convinsa ca nu e adevarat. Nu are cum sa fie refacuta dupa ceea ce i s-a intamplat, ca sa aiba asemenea discutii pe Facebook. Mi-a confirmat ca nu e adevarat nimic din ceea ce s-a scris, ca nu exista nicio discutie cu vreun misterios, nicio fotografie, totul e o inventie. Ba chiar, fata mi-a spus ca pana pe 10 august nu a avut telefon si nici calculator, singurul membru din familie care avea telefon era tatal si era un model vechi. Pe 10 august a primit cadou un telefon si un calculator, de la cativa prieteni de-ai mei din Anglia, iar acest lucru il poate dovedi cu chitante. Intr-adevar, fundalul pare a fi din casa ei, dar se vede ca sunt fotografii trucate. Cele cu ea imbracata, in fata dulapului, da, sunt ale ei, celelalte nu. Si chiar daca ar fi adevarate, nu stiu ce influenta ar avea asupra activitatii infractionale, a declarat reprezentanta legala a Ralucai.