Fata violată în Vaslui, la psiholog: „Au fost momente când nu mi-am dorit decât să se termine odată totul”

După umilinţa la care a fost supusă, o campanie de denigrare şi presiunea familiilor celor şapte tineri din satul vasluian Văleni care au batjocorit-o, eleva din Vaslui beneficiază acum de sprijinul psihologului. Fata a mers miercuri la prima şedinţă cu unul dintre cei mai buni psihologi din cadrul Centrului Judeţean de Asistenţă Psihopedagogică Vaslui, care s-a oferit să îi asigure consiliere psihologică victimei, în mod gratuit, atât timp cât va fi nevoie pentru recuperarea sa.

RomaniaTV.net
29 iul. 2015, 12:49
Fata violată în Vaslui, la psiholog: „Au fost momente când nu mi-am dorit decât să se termine odată totul”

Adolescenta din Vaslui, violată de şapte tineri din satul vasluian Văleni, a mers miercuri, însoţită de mama sa, la prima şedinţă la psiholog.

Îmi voi face un drum în viaţă. Nu mă las doborâtă„, a declarat emoţionată adolescenta, după prima şedinţă de consiliere. Este hotărâtă să nu rămână cu eticheta „fata din Vaslui, violată de cele şapte bestii”, ci să îşi croiască un rost în viaţă.

Au fost momente când am crezut că nu mai pot şi nu mi-am dorit decât să se termine odată totul. Au fost multe momente în care am simţit că nu mai pot. Şi părinţii, şi doamna avocat m-au ajutat foarte mult şi le mulţumesc pentru asta!„, a mărturisit adolescenta, citată de Adevărul.

Acum vrea să îşi canalizeze întreaga energie pentru pregătirea la bacalaureat şi pentru admiterea la facultate. Având în vedere că adolescenta a ratat examenul de bacalaureat pentru că nu s-a simţit pregătită psihic să intre în examen, mai mulţi profesori s-au oferit să o mediteze în mod gratuit pentru a face faţă examenului. O mână de ajutor au întins şi reprezentanţii unei societăţi de transport public local, care s-au oferit să-i asigure zilnic fetei transportul gratuit de la Muntenii de Sus la Vaslui.

Familia fetei a refuzat orice ajutor material, deşi oameni din toate coluţurile ţării, dar şi din străinătate s-au oferit să îi ajute. Oameni modeşti, de la ţară, părinţii elevei au refuzat ajutorul pentru că nu vor să fie acuzaţi că transformă drama fetei lor într-o sursă de îmbogăţire.

Tinerii din Vaslui acuzaţi că au violat o elevă până la leşin se plâng că sunt victime ale presiunii mediatice. Unul dintre apărătorii celor şapte violatori din Vaslui a depus o solicitare instanţei din Vaslui prin care cere strămutarea dosarului, informează România TV. Între timp apar noi informaţii în anchetă. Familiile agresorilor au încercat să cumpere tăcerea victimei cu o sacoşă plină cu bani, ba chiar au dus-o pe fată în faţa unui notar, să semneze că îşi retrage acuzaţiile. Dezvăluirile au fost făcute de notarul în faţa căruia a fost dusă fata şi de către tatăl tinerei.

Citeşte şi: Tatăl fetei violate în Vaslui face dezvăluiri uluitoare: Au încercat să-mi cumpere fiica cu o sacoşă cu bani