FCSB VIKTORIA PLZEN. Gigi Becali, prima reacţie după tragerea la sorţi

FCSB VIKTORIA PLZEN. Gigi Becali s-a declarat mulţumit după ce FCSB a aflat că va juca împotriva celor de la Viktoria Plzen, vicecampioana Cehiei, în turul III preliminar din UEFA Champions League.

14 iul. 2017, 13:07
FCSB VIKTORIA PLZEN. Gigi Becali, prima reacţie după tragerea la sorţi

FCSB VIKTORIA PLZEN. Gigi Becali a anunţat că la FCSB va veni sigur un fundaș central în următoarele 3-4 zile.

Gigi Becali, reacţie la verdictul TAS. Ce i-a transmis lui Gică Hagi

„E exact adversarul pe care ni-l doream. Mi-a ascultat Dumnezeu rugăciunea. Să vedem semnele, dacă se întărește rugăciunea. E un semn pentru că e un adversar mai accesibil decât celelalte. Noi suntem acum mult mai puternici decât Astra care a bătut-o pe Plzen.

Eu cred că avem prima șansă. Nu e o mare diferență de valoare între noi și ei, dar e un adversar pe care ni-l doream. Normal, trebuie să mergem mai departe. Dacă jucăm play-off-ul, deja sunt mulțumit. Ce-o vrea Dumnezeu, e bonus dacă vine o calificare în grupele Champions League. Puteam avea adversar mai puternic decât Plzen dacă eram campioni.

Viitorul e cu APOEL, au căzut foarte bine și ei. Nu e o echipă de speriat. Este foarte bine pentru România. Putem avea două echipe în grupe.

Fac transferuri de acum, gata! Nu mai aștept! Acum pot să mă întind. Mai am de luat 10 milioane din transferuri în iulie. Tatăl lui Boli îl caută pe MM, dar i-am zis lui MM să nu vorbească cu el, pentru că la Gică trebuie să se vorbească doar cu el. Să-mi dea un semn Gică și îl iau. Nu trebuie să-mi răspundă la mesaj, doar să-mi dea un semn. Plus banii din televizare, plus sponsorii care trebuie să ne dea banii. Acum sunt mai încrezător decât cu Sparta. Nu e așa de puternică precum Sparta Praga. Săptămâna asta luăm un fundaș central. Sigur, 100%! Acum nu mai contează suma de transfer, dau oricât. Acum mă rog să treacă Dinamo Kiev mai departe și să jucăm cu ei în play-off”, a declarat Gigi Becali.