Femeia acuzată că a BĂTUT şi VIOLAT un taximetrist din Tulcea a fost trimisă în judecată

Femeia acuzată că la sfârşitul lunii august a anului trecut a sechestrat, bătut şi violat un taximetrist din Tulcea a fost trimisă în judecată, pentru tentativă de omor, în lipsa probelor procurorii hotărând să o scoată de sub urmărire penală pentru infracţiunile de viol şi lipsire de libertate.

RomaniaTV.net
23 apr. 2013, 09:39
Femeia acuzată că a BĂTUT şi VIOLAT un taximetrist din Tulcea a fost trimisă în judecată

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii Parchetului Tribunalului Tulcea, în noaptea de 22 spre 23 august 2012, în jurul orei 00.20, Luminiţa Perijoc a invitat în apartamentul în care locuieşte singură un taximetrist căruia îi solicitase de mai multe ori în acea zi să îi cumpere băuturi alcoolice şi ţigări.

„Pe fondul consumului exagerat de băuturi alcoolice şi a unui conflict spontan din motive pasionale, inculpata Perijoc Luminiţa i-a aplicat două lovituri cu un cuţit în zona capului părţii vătămate (taximetrist), pe care o invitase în locuinţa în care inculpata locuia singura. Taximetristul a reuşit să se refugieze în bucătărie, de unde a apelat Serviciul de Urgenţă 112, alertând organele poliţia şi ambulanţa”, se menţionează în rechizitoriu.

Procurorii tulceni au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a femeii, pentru tentativă de omor. Ei au dispus însă scoaterea acesteia de sub urmărire penală pentru infracţiunile de viol şi lipsire de libertate în mod ilegal.

„Deoarece plângerea părţii vătămate cu privire la comiterea infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate nu s-a coroborat cu niciun mijloc de probă s-a dispus scoaterea de sub urmărire penală a inculpatei Perijoc Luminiţa pentru aceste două fapte”, se mai arată în rechizitoriul procurorilor tulceni.

Dosarul urmează să fie judecat de Tribunalul Tulcea.

Pe durata urmăririi penale, Luminiţa Perijoc a avut interdicţia de a părăsi ţara, care a fost prelungită succesiv, măsura urmând să expire la 30 aprilie.

În urma incidentului din noaptea de 22 spre 23 august 2012, atât taximetristul, cât şi femeia au fost internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea.

Taximetristul a susţinut că femeia, în vârstă de 30 de ani, l-ar fi ameninţat cu un cuţit şi astfel l-ar fi forţat să întreţină relaţii sexuale, iar ulterior l-a şi lovit cu cuţitul, când el a încercat să scape. Luminiţa Perijoc a negat însă că l-ar fi violat pe bărbat.

Taximetristul are 34 de ani, este căsătorit şi are trei copii.