Femeia care îl critică pe Cătălin Măruță, după fiecare emisie: „Îmi dă mesaje și în timpul emisiunii”. Nu este Andra

Femeia care îl critică pe Cătălin Măruță, după fiecare emisie. Este unul dintre cei mai apreciați și iubiți prezentatori TV, dar și acasă se bucură de dragostea familiei sale. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Andra și au împreună doi copii, de care sunt tare mândri.

30 mai 2023, 18:09
Femeia care îl critică pe Cătălin Măruță, după fiecare emisie: „Îmi dă mesaje și în timpul emisiunii”. Nu este Andra
Femeia care îl critică pe Cătălin Măruță, după fiecare emisie

Femeia care îl critică pe Cătălin Măruță, după fiecare emisie. Jurnalistul se află la cârma emisiunii de pe Pro TV de ani buni de zile, lucru care l-a făcut să fie unul dintre cei mai consacrați prezentatori TV din România. Cu toate acestea, nu se ridică mereu la înălțimea așteptărilor mamei sale, care este extrem de critică. Îi analizează cu atenție toate gesturile și comentariile pe care le face în timpul emisiei. Dacă ceva i se pare că nu e cum trebuie, femeia pune mâna imediat pe telefon și îi scrie fiului său.

Citește și: Cum arată vila de un milion de euro în care locuiesc Andra şi Cătălin Măruţă. Interiorul te lasă mască! FOTO

Femeia care îl critică pe Cătălin Măruță, după fiecare emisie

Mama îmi dă mesaje și în timpul emisiunii. Dacă mănânc la televizor, îmi spune așa: “Hai, măi mamă, iar mănânci?”. Dacă vorbesc prea tare: “Hai, măi, mamă, tu nu te auzi cum urli la televizor?”. Dacă am întrebat pe cineva, ceva, iar ei nu i se pare că este ce trebuie: “Hai, măi, mamă, cum să întrebi așa ceva?”.

Am comunicare cu mama fără absolut nicio problemă și în timpul emisiunii, iar în pauza publicitară mă amuz foarte tare pentru că iau telefonul și văd mesajele de la ea. Cred că cele mai bune și sincere sfaturi vin întotdeauna de la părinți și trebuie să ții cont de ele.”, a declarat Cătălin Măruță, potrivit Ego.ro.

Prezentatorul a vorbit și despre copiii săi, David și Eva, și a dezvăluit că momentan, fiul său este pasionat de fotbal, iar fiica, de dansuri.

Eva este la dansuri acum, iubește să danseze. David este la fotbal. Amândoi au activități diferite. Probabil, când ajung acasă, vor să facem un TikTok. Cele mai multe idei de TikTok vin chiar de la ea. (n.r. de la Eva) Nu, cred că este prea devreme. (n.r. ca Eva să aibă emisiune).

Cred că trebuie să meargă la școală, să se bucure de copilărie. În weekend, când vrea să filmeze, să facă TikTok-uri sau dimineața când plecăm la școală putem să ne distrăm cu treaba aceasta. Dar cred că este prea mică să aibă emisiune, e mai bine să meargă la școală, să se distreze acolo.”, a mai spus Cătălin Măruță, pentru sursa citată.