Femeia filmată când FĂCEA SEX CU UN BĂTRÂN în plină stradă, audiată de poliţişti. Află cum a venit îmbrăcată

Scenele incredibile surprinse de un amator în centrul Capitalei s-au desfăşurat la doar câţiva paşi de o biserică. O femeie de 23 de ani face sex oral şi normal cu un client fără să fie jenată de oamenii care trec pe lângă ea sau de biserica aflată în apropiere. Pentru serviciile sale, femeia a primit 20 de lei. Vineri, prostituata a ajuns la secţia de poliţie pentru a da explicaţii.

13 iun. 2014, 12:23
Femeia filmată când FĂCEA SEX CU UN BĂTRÂN în plină stradă, audiată de poliţişti. Află cum a venit îmbrăcată

O scenă desprinsă parcă din filmele porno s-a desfăşurat în miezul zilei, în Bucureşti, lângă magazinul Cocor.

Un bărbat trecut de prima tinereţe este surprins în compania unei tinere îmbrăcate într-o bluză ce pare a fi militară, diademă pe cap şi papuci. La început, cei doi par că vorbesc, negociază, după care bărbatul începe să o atingă „periculos” pe domnişoară. Scenele se înfierbântă şi mai tare ulterior, condimentate cu un sex oral şi apoi normal, în plină stradă, fără teama sau jena că trecătorii, poate chiar copii, ar putea vedea aşa ceva.

Vineri, femeia a fost identificată şi audiată la poliţie. Potrivit România TV, ea s-a ales cu dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri. Dacă atunci când a fost filmată făcând sex cu un client era îmbrăcată cu o cămaşă a unei firme de pază, la secţia de poliţie a venit purtând o rochie de mireasă. Poliţiştii au aflat că femeia are 23 de ani, este din Arad şi obişnuieşte să se costumeze în fiecare zi.

Întrebată de oamenii legii cine era bărbatul din imagini, prostituata nu a putut să spună mai nimic precizând că numai vineri a avut alţi 6 clienţi.

Vezi: Cum arată cea mai BĂTRÂNĂ PROSTITUATĂ din lume şi motivul INEDIT pentru care nu a renunţat la această meserie


loading...
Partenerii noștri