Fenomen incredibil la Londra la scurt timp după moartea Reginei Elisabeta a II-a. Chipul ei a apărut pe cer. „Regina ne-a trimis un semn!”

Un fenomen spectaculos a apărut la Londra, la scurt timp după ce a fost anunțat decesul Reginei Elisabeta a II-a. Un nor care înfățișa chipul ei a apărut pe cer.

09 sept. 2022, 09:37

O femeie din Marea Britanie a postat pe rețelele de socializare o fotografie, în care se poate observa un nor desupra Londrei asemănător cu chipul Reginei Elisabeta a II-a, la doar o oră de la anunțarea decesului.

Leanne Bethell a postat imaginea pe Facebook, remarcând faptul că norul arată precum Regina Elisabeta a II-a care poartă pălăria ei specifică.

„O vezi doar dacă vrei să o vezi. Poate că este un semn sau poate că doar căutăm un semn de sus, cine poate știi cu adevărat”, „Tot ce știu este că această doamnă și-a dedicat viața nouă cu un respect deosebit. R.I.P Regina Elisabeta a II-a”, „Fata mea, Liz, se uită la noi de acolo de sus”, au scris câțiva oameni la postare.

Citește și: Zeci de mii de britanici vin în pelerinaj la Palatul Buckingham și plâng la gard! Imagini impresionante cu mulțimea îndurerată! „Suntem o țară care a rămas fără mamă!”

Curcubeu apărut pe cerul Londrei după decesul Reginei Elisabeta

Tot după moartea monarhului britanic, deasupra Palatului Buckingham, a apărut un curcubeu dublu și unul deasupra Castelului Windsor, lumea spunând că Regina a trimis un semn.

Cineva a spus pe Twitter: „Curcubeul de la Castelul Windsor m-a făcut să plâng. Regina ne-a trimis un semn.” Mulți au interpretat curcubeul ca un semn că monarhul chiar a plecat dintre noi, asta la scurt timp după ce decesul a fost anunțat.

Cu câteva ore înainte de moartea Reginei Elisabeta, membrii familiei regale au ajuns la Balmoral pentru a-și lua la revedere. Un purtător de cuvânt de la Palatul Buckingham a anunțat moartea acesteia, spunând: „Regina a decedat în liniște la Balmoral în această după amiază. Regele și Regina Consoartă vor rămâne la Balmmoral în această seară și se vor întoarce mîine în Londra.”

Marea Britanie va intra acum într-o perioadă de priveghi de 10 zile. Sicriul Reginei va fi mutat la Londra cu trenul regal, după ce va sta în Sala Westminster din Camerele Parkamentului, unde sute de mii de oameni pot merge să își arate respectul față de monarh.

Se așteaptă ca înmormântarea să aibă loc la Westminster Abbey, în Londra Centrală, pe 19 septembrie, unde vor participa familia și 2.000 de șefi de stat, prim-miniștri, președinți, figuri regale din Europa și persoane publice importante din întreaga lume.

Fiul cel mare al Reginei, Charles, care va deveni Regele Charles al III-lea, a declarat: „Moartea iubitei mele mame, Majestatea Ei Regina, e un moment de mare tristețe pentru mine și membrii familiei. Suferim profund trecerea în neființă a unui suveran și o mamă foarte iubită.  Știu că moartea ei va fi profun resimțită în toată țara.”

Citește și: Regele Charles, noul monarh al Marii Britanii, iubește România! Are 10 proprietăți la noi în țara și vine de 20 de ani regulat în vizită aici