FERMA VEDETELOR. Cine o înlocuieşte pe Diana Dumitrescu în cadrul show-ului FOTO

Actriţa Diana Dumitrescu a părăsit "Ferma vedetelor", dar locul ei s-a ocupat rapid! Producătorii Pro Tv vor aduce concurenţi noi, care vor fi prezentaţi publicului de săptămâna viitoare. Dj Wanda şi luptătorul K1 Cristi Mitrea sunt cei care au intrat în ferma de la Sibiu.

12 mart. 2018, 10:07

La Ferma Vedetelor s-au strâns rândurile. Francisco, fiul Patriziei Paglieri, şi Diana Dumitrescu au părăsit cocnursul, dar au fost înlocuiţi de Cristi Mitrea şi Dj. Wanda, scrie click.ro.

Citeşte şi FERMA VEDETELOR LIVE VIDEO PRO TV: cine părăseşte concursul, surpriză uriaşă

Spoturile cu cei doi în fermă rulează deja de câteva zile la Pro Tv, aşadar nu mai este un secret pentru nimeni cine vor fi noii concurenţi de la Ferma Vedetelor, care vor demonstra că se descurcă fără confortul de acasă.

Săptămâna aceasta a părăsit competiţia, Diana Dumitrescu. Patrizia Paglieri aștepta cu bagajele pregătite să mearga la duel, doar că actriţa a ales-o pe Narcisa Suciu, cea care de altfel a și învins-o în final.

Francisco, fiul Patriziei Paglieri, a plecat şi el acasă după ce a pierdut duelul cu Daniel Iordăchioaie.

12 vedete au intrat în „Ferma vedetelor”, o clădire dezafectată din apropierea Sibiului, în cel de-al treilea sezon al emisiunii, prezentat de Monica Bârlădeanu, la Pro TV. Puşi la treabă de Nea Raţă, cele 12 vedete au muncit pe rupte pentru că nu au avut întotdeauna mâncare destulă pentru toţi. Astfel că în cele trei luni petrecute departe de civilizaţie, cei 12 au pierdut în total 100 de kilograme. Au fost şi cazuri însă când unii concurenţi au plecat de la munca grea cu kilograme în plus. Rămâne de văzut cine sunt ei.