FERMA VEDETELOR, DUEL BĂRBĂTESC. Cine a părăsit emisiunea FOTO

Dacă săptămâna trecută, Diana Dumitrescu a reușit să rămână în "Ferma Vedetelor", chiar dacă a pierdut duelul cu Rona Hartner, în ediția de joi, 22 februarie, unul dintre concurenții sezonului trei nu a mai fost la fel de norocos.

23 feb. 2018, 09:40

Majda, fermierul săptămânii, l-a propus la duel pe Daniel Iordăchioaie, care, la rândul lui, l-a ales pe Francesco, fiul Patriziei Paglieri, scrie click.ro. Tânărul a spus că se aștepta să se lupte pentru locul lui în emisiune și că singura lui grijă era cine o va proteja mai departe pe mama lui.

Citeşte şi FERMA VEDETELOR. A apărut filmarea în care Marcel Toader face sex cu Maria Constantin VIDEO

Lipsa mâncării și a condițiilor de trai, dar și înțepăturile dintre concurenți au început să-și pună deja amprenta asupra stării vedetelor, care sunt din ce în ce mai nervoase și stresate.

Duelul dintre Daniel și Francesco nu a fost unul simplu. Cei doi au avut parte de ajutorul partenerelor din concurs, Rona Hartner, respectiv chef Patrizia Paglieri. După două probe, scorul era egal, 1-1, așa că învingătorul ultimei probe a primit și șansa de a se reîntoarce în Fermă. Daniel și Rona și-au folosit experiența de la duelul precedent și au reușit să câștige.

Francesco a fost nevoit să-și ia rămas bun de la mama sa, dar nu înainte de a îndeplini o ultimă sarcină: aceea de a redacta o scrisoare în care a numit fermierul săptămânii următoare.