Fetele lui Obama: Mesajul actriţelor Scarlett Johansson, Eva Longoria şi Kerry Washington VIDEO

Scarlett Johansson, Eva Longoria şi Kerry Washington, susţinătoare de top ale preşedintelui american Barack Obama, au lansat un clip anti-Mitt Romney în care vorbesc despre problemele de sănătate ale femeilor.

RomaniaTV.net
18 oct. 2012, 12:03
Fetele lui Obama: Mesajul actriţelor Scarlett Johansson, Eva Longoria şi Kerry Washington VIDEO

Într-un spot politic nou, lansat prin organizaţia MoveOn, Scarlett Johansson, Eva Longoria şi Kerry Washington vorbesc despre poziția lui Romney privind problemele de sănătate ale femeilor, inclusiv fondurile pentru planificarea familială și avortul. Actriţele de la Hollywood vor, de asemenea, să încurajeze femeile să voteze pentru Obama.

„Dacă crezi că aceste alegeri nu îţi vor afecta viaţa, gândeşte-te din nou”, spune Scarlett Johansson în videoclip, potrivit ABC News.

Actrițele îl atacă pe Romney pentru că a amenințat să răstoarne legea avortului, să oprească finanțarea planning-ului familial și pentru că republicanii vor să redefinească termenii legali ai violului.

Reclama a fost produsă de regizorul nominalizat la Oscar Rob Reiner, care a produs filme ca „The Princess Bride”, „Misery” şi „This is Spinal Tap”.

Longoria si Johansson au fost foarte active în campania lui Obama. Actriţa din serialul „Desperate Housewives”, Eva Longoria, este co-președinte al campaniei de re-alegere a lui Obama și ambele femei au ținut discursuri la Convenția Democrată Națională de luna trecută.