Fetiţă de 13 ani, ABUZATĂ sexual ani la rând de concubinul mamei. VIOLATORUL a fost reţinut

Copilărie distrusă de tatăl vitreg. O fetiţă de 13 ani din Vaslui a fost violată ani la rând de concubinul mamei sale. Ameninţată de bărbat cu bătaia, fata nu a suflat o vorbă. Totul a ieşit însă la iveală după ce unul din fraţi i-a surprins şi i-a povestit mamei. Şocată, femeia a mers imediat la poliţie. Bărbatul şi-a recunoscut fapta, iar luni seară a fost reţinut.

05 aug. 2014, 06:09
Fetiţă de 13 ani, ABUZATĂ sexual ani la rând de concubinul mamei. VIOLATORUL a fost reţinut

Bărbatul este cunoscut drept un om violent, beţiv, dar nimeni nu se aştepta la o asemenea grozăvie, informează România TV. Nici măcar femeia care i-a fost alături 11 ani şi care i-a dăruit 4 copii.

Citeşte şi Fetiţa violată de concubinul mamei: Era obligată la perversiuni sexuale, apoi primea bani de dulciuri

„Sa-i fie rusine, e un porc extraordinar, a distrus fata. Fetita stie mai multe ca mine, eu nu stiu nimic. Nu îl iert, acolo sa ramana”, a spus mama fetei.

După audieri, mama şi cei cinci copii au fost internaţi într-un centru de specialitate din Bârlad. Cu toţii vor fi consiliaţi şi sprijiniţi pe perioada anchetei, dar şi după finalizarea acesteia.

Citeşte şi Petrecere terminată prost pentru o tânără de 24 de ani. A fost violată spre dimineaţă de un petrecăreţ

„Nu l-am crezut in stare de asa ceva. Este un om violent, alcoolic, bea”, a completat femeia.

Bărbatul şi-a recunoscut într-un final fapta şi a fost reţinut. „Asistentul social de la primaria Tecuta a sesizat politia cu privire la faptul ca o minora in varsta de 13 ani a fost victima unei infractiuni la viata sexuala. Politistii au demarat cercetari si au stabilit ca barbatul de 40 de ani, concubinul mamei a intretinut relaxii sexuale cu minora, iar mama a aflat abia acum”, a declarat Mihaela Straub, purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui.

Bărbatul riscă o pedeapsă de până la 10 ani de închisoare.