Fetiţa de 14 ani, VIOLATĂ de TATĂ: A zis că vrea să o facă femeia lui o dată pe săptămână

O adolescentă de 14 ani din comuna Ion Neculce, judeţul Iaşi, susţine că a fost violată de propriul tată. Fata, împreună cu sora sa de 17 ani, erau în grija tatălui, pentru că mama era la muncă în Italia.

06 mart. 2014, 07:05
Fetiţa de 14 ani, VIOLATĂ de TATĂ: A zis că vrea să o facă femeia lui o dată pe săptămână

Caz cumplit în Iaşi, unde o fată de 14 ani a fost violată cu sălbăticie de propriul părinte. Copila a reuşit să-şi sune plângând mama din Italia, iar femeia a anunţat imediat poliţia. Scena de groază s-a petrecut în comuna Ion Neculce, potrivit România TV.

Citeşte şi Fetiţă de 11 ani, violată într-o pădure din apropiere de Mediaş

A zis că vrea să o facă femeia lui o dată pe săprămână. Şi fata i-a zis: „Eu nu pot o dată pe săptămână că eu nu rezist.” Păi atunci o dată la două săptămâni. Chiar daca vine mama ta acasă, tot a mea ai să fii„, a declarat mama tinerei agresată de propriul tată.

Copila a avut puterea să-şi sune mama din Italia şi să-i spună ce a păţit.

Citeşte şi Caz şocant la Constanţa: O minoră a fost violată de prietenii iubitului

Mi-a zis: mamă, vino acasa că nu mai suport. Şi am zis taică-tu e lângă tine?! Nu. Te-a bătut? Nu. Te-a violat? Da. Astea au fost singurele vorbe care a reuşit să le spună. A început apoi să plângă. Am zis ca nu ajung acasă, dar am avut putere şi am sunat la poliţie„, a adăugat femeia

Fata va fi consilitată de un psiholog pentru a putea trece mai uşor peste clipele de groază. Bărbatul a fost arestat preventit pentru 30 de zile şi este cercetat preventiv pentru viol. Pentru că mama era la muncă în Italia, cele două fete de 14, respectiv 17 ani, au rămas în grija tatălui. După ce a băut mai multe pahare, bărbatul s-a transformat într-un minstru şi şi-a violat una din fete întreaga noapte.