Fiica lui Mircea Geoană a pozat în lenjerie intimă. Cum arată fata secretarului general adj. al NATO!

Ana, fiica lui Mircea Geoană, a pozat în lenjerie intimă în timp ce se afla în vacanță cu prietenii ei, într-o locație superbă în care s-au distrat pe cinste.

06 dec. 2022, 15:33

Fiica lui Mircea Geoană are grijă să își satisfacă toate plăcerile. În urmă cu câteva săptămâni, tânăra a plecat alături de prietenii săi apropiați în vacanță, unde a pozat în costum de baie. Locația aleasă a fost Los Angeles și au avut parte de momente greu de uitat. Fotografiile făcute de Ana sunt cu adevărat speciale.

Îmbrăcată în costumul de baie care i se potrivea perfect, tânăra și-a pus o pălărie pe cap și apoi s-a fotografiat și a postat pozele pe rețelele de socializare. Fanii ei au fost foarte încântați și i-au trimis o mulțime de mesaje de apreciere.

Citește și: FOTO: Ce a fascinat-o instant pe sexy-fiica lui Mircea Geoană la soțul ei. Legătura neștiută a americanului cu România

„În inimă și în caracter sunt cu adevărat româncă și casa sufletească mereu va fi România. Însă, casa fizică va fi mereu acolo unde se află iubitul meu și câinele nostru. Numele Geoană pentru mine înseamnă foarte mult. Sunt fiica unor oameni care au dedicat tot ce au putut pentru a avea o carieră de succes (succesul este diferit pentru toată lumea și ia multe forme).

Personal, greutatea numelui m-a inspirat să mă dedic la fel de mult pentru a atinge ce înseamnă succesul pentru mine – deci din acest punct de vedere clar m-a ajutat. Din alte puncte de vedere, uneori, numele a adus spre mine oameni cu prejudecăți. Dar eu am trecut repede peste aceste momente pentru că numele Geoană înseamnă familia mea care contează imens pentru mine și de care sunt foarte mândră”, spunea Ana într-un interviu acum ceva timp.

Citește și: Boala cruntă de care suferă Mircea Geoană! Şi-a pierdut părul şi este de nerecunoscut! Cum arată acum după luni de zile de suferinţă secretarul general adj. al NATO!

Mircea Geoană suferă de cancer

Mircea Geoană, secretarul adjunct al NATO, are probleme grave de sănătate. Conform unor informații obținute de Substanțial, acesta ar avea cancer limfatic. Acesta arată complet schimbat după ședințele de chimoterapie, dar acesta s-ar simți, totuși, bine.

„Sunt implicat, așa cum e firesc, moral și etic, în funcția de înaltă răspundere la vârful NATO. Sunt dedicat 100% acestui moment al carierei mele și cred că cel mai important lucru e să ne facem datoria fiecare, astăzi și mâine. Sunt multe zvonuri.

Eu cred că e totalmente prematur pentru astfel de discuții. Sunt multe alte probleme care frământă și românii, și țările aliate. Avem un război la graniță, avem o perioadă complicată. De aceea, nu mă las să fiu perturbat de niciun alt gând”, spunea acesta în urmă cu ceva timp.