Fiica unui mare actor a fost violată. Anunţ teribil pe reţelele de socializare

Fiica actorului Ewan McGregor a dezvăluit că a fost victima unui viol, a suferit un avort și s-a luptat o lungă perioadă de timp cu dependența de droguri.

29 sept. 2019, 17:19
Fiica unui mare actor a fost violată. Anunţ teribil pe reţelele de socializare

Clara McGregor, acum în vârstă de  23 de ani, a povestit pe Instagram despre cele mai grele momente din viața sa, potrivit Daily Mail.

Clara, fiica cea mare a actorului Ewan McGregor, a scris pe rețelele sociale: „Vreau să-mi fac timp să vorbesc despre tulburările psihice de care mie mi-a fost atât de rușine încât nici prietenilor nu le-am spus prin ce trec”.

O femeie a acceptat să fie violată după ce agresorul i-a propus alte două alternative. Ce a reuşit să evite femeia

Modelul de 23 de ani a mărturisit că suferă de anxietate de la vârsta de 4 ani. „M-am simțit ca într-o cușcă și nu am putut să trăiesc viața pe care mi-am imaginat-o, totul din cauza anxietății. Tot din această cauză m-am luptat și cu dependența de anumite substanțe și pastile”.

„Mi-a fost rușine de faptul că am suferit un abuz. M-am învinovățit pe mine pentru rănile și agresiunile suferite. Dar încetul cu încetul îmi recapăt puterile”. „Le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat în cele mai întunecate perioade”.