„FILMUL” violului de la Constanţa, în care cinci liceeni şi-au drogat şi violat colega, pas cu pas

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au dispus trimiterea în judecată a celor cinci minori, acuzaţi că au violat o colegă de 15 ani-cu toţii protagonişti ai unui scandal deja celebru în Constanţa. Totodată, din rechizitoriu apar mărturii cutremurătoare cum a fost violată eleva de colegi. 

29 ian. 2014, 09:46
„FILMUL” violului de la Constanţa, în care cinci liceeni şi-au drogat şi violat colega, pas cu pas

Cei cinci minori sunt acuzaţi de viol, complicitate la viol, lipsire de libertate şi violare de domiciliu, scrie cugetliber.ro. În acelaşi dosar a fost trimis în judecată şi Răzvan Claudiu Sîrbu, un tânăr de 23 de ani, acuzat de şantaj. 

IPOTEZĂ ŞOC în cazul elevei violate de 5 colegi la Constanţa. S-ar fi folosit „drogul violului” VIDEO

În rechizitoriul prin care au fost trimişi în judecată suspecţii, procurorii spun că, în noaptea de 14 spre 15 decembrie 2013, prima oprire a tinerilor a fost la locuinţa unuia dintre ei, Severius Alexandru V., unde minora Roxana B., care era într-o stare în care nu-şi putea exprima consimţământul, a fost violată de Dan Cristian I., Sever Tekin A., Flavius Evelin Vasile Ş. şi Severius Alexandru V., cu toţii dezbrăcând-o pe fată şi încurajându-se, unul pe celălalt, pentru comiterea faptelor ilegale. 

Mărturii incredibile în cazul elevei DROGATE şi VIOLATE de colegi la Constanţa. Totul a fost filmat

Ulterior, cu toţii au pornit spre locuinţa minorei, unde au intrat fără acordul acesteia şi unde, în lipsa consimţământului tinerei, Cristian Floris G. a întreţinut acte sexuale cu ea, în timp ce amicii îl încurajau.

„Totodată, s-a reţinut că ceilalţi inculpaţi i-au acordat acte de ajutor moral şi material, constând în încurajarea faptei, în dezbrăcarea şi ulterior în spălarea părţii vătămate în cada din baia locuinţei”, se mai precizează în actul parchetului. La rândul lui, Răzvan Claudiu Sîrbu este acuzat că, recomandându-se drept vărul lui Severius Alexandru V., i-a ameninţat pe Dan Cristian I. şi Cristian Floris G., pe o pagină de socializare, pentru ca aceştia să-şi asume vina comiterii faptelor şi să-l exonereze de răspundere pe Alexandru Severius V. Dosarul a fost trimis spre soluţionare Judecătoriei Constanţa. „Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, au atras atenţia anchetatorii.

ŞOCANT: Elevă din Constanţa, îmbătată, drogată, filmată în timp ce făcea sex cu şase colegi la Balul Bobocilor