Filmuleţul care a emoţionat o lume întreagă. O bătrână, umilită crunt de copii în autobuz VIDEO

Umilinţele trăite de supraveghetoarea unor elevi a sensibilizat o lume întreagă. Femeia a fost filmată de mai mulţi copii, în timp ce era jignită în fel şi chip, iar clipul ajuns pe internet a strâns aproape sute de mii de vizualizări. Acum, au fost lansate mai multe campanii pentru a o consola pe bătrâna de 68 de ani din New York.

RomaniaTV.net
22 iun. 2012, 20:42
Filmuleţul care a emoţionat o lume întreagă. O bătrână, umilită crunt de copii în autobuz VIDEO

Timp de 10 minute, americanca în vârstă de 68 de ani a îndurat jignirile unor copii de doar 12-13 ani. Aceasta îi însoţea pe elevi în autobuz şi a reuşit să reziste fără să le răspundă în niciun fel. Mai mult de atât, femeia a spus că nu ştie ce anume a declanşat totul.

„Nu am nicio idee. Încercau să se impresioneze, ştiţi cum sunt copiii în grup. Fiecare încerca să-l întreacă pe celălalt”, a declarat Karen Klein, supraveghetoarea umilită de copii.

Imaginile care au făcut înconjurul lumii au stârnit o mulţime de reacţii.

Mai mult decât atât, pe reţele de socializare au fost lansate mai multe campanii pentru a o consola pe femeie. Până acum s-au strâns peste 500.000 de dolari. Totodată, o companie aeriană i-a oferit femeii o excursie de trei zile la Disneyland, pentru ea şi încă 9 prieteni.