Floricica Dansatoarea l-a cerut în căsătorie pe Fulgy. Vrea sa-l aducă pe calea cea bună pe fiul rătăcitor: ”Gata, îl iau pe Fulgy de nevastă. Îl fac eu om! Domnişoria mea face minuni” VIDEO

Scandalurile care l-au avut ca protagonist pe fiul Clejanilor au ajuns până la urechile Floricicăi Dansatoarea, care, plină de empatie, vrea să-l aducă pe calea cea bună pe tânărul căzut în patima drogurilor.

10 iun. 2021, 10:02
Floricica Dansatoarea l-a cerut în căsătorie pe Fulgy. Vrea sa-l aducă pe calea cea bună pe fiul rătăcitor: ”Gata, îl iau pe Fulgy de nevastă. Îl fac eu om! Domnişoria mea face minuni” VIDEO

Floricica Dansatoarea l-a cerut în căsătorie pe Fulgy. Floricica crede că l-ar putea schimba în bine pe tânăr dacă l-ar avea aproape. Femeia a postat pe TikTok un videoclip în care îi face artistului o cerere în căsătorie inedită. Videoclipul a devenit viral în scurt timp.

Floricica Dansatoarea l-a cerut în căsătorie pe Fulgy

Floricica Dansatoarea şi-a exprimat în nenumărate rânduri dorinţa de a-şi găsi sufletul-pereche, însă până acum acesta nu şi-a făcut apariţia. Floricica nu şi-a pierdut însă speranţa şi vine cu oferte care de care mai atrăgătoare către potenţialii parteneri, cei mai mulţi persoane publice.

Citeste si Viorica şi Ioniţă de la Clejani cer ajutorul statului pentru a-l salva pe Fulgy. „E foarte ușor să devină victima unor oameni care vor să facă rău”

După ce i-a făcut declaraţii de dragoste lui Jador, s-a reorientat către Zanni, iar acum crede că, dacă se mărită cu Fulgy, îl poate salva să scape de patima drogurilor.

Gata, acum il iau pe Fulgy de nevastă. Hai, Fulgy, m-am aranjat pentru tine, dar lasă răutatea şi lasă lumea în pace. Hai să fie pace şi dans pe balans. Ne luăm amândoi, sunt domnişoară, îmi dau domnişoria ţie, Fulgy, da fii om de omenie. Fulgy, te fac eu om, ia-ma pe mine de nevastă, uiţi de tot ce-ai în tine. Domnişoria mea face minuni”, a spus Floricica Dansatoarea pe TikTok

Pe TikTok, mai toate videoclipurile Floricicăi Dansatoarea ajung virale. Floarea Dragomir are câte o părere despre fiecare vedetă din showbizul românesc și nu se abține, astfel încât spune lucrurilor pe nume de fiecare dată.

Cu ceva timp în urmă, Floricica Dansatoarea îi declara război lui Jador, tot pe TikTok. ”Vedeta” Internetului afirma că este extrem de supărată pe artist, deoarece acesta ar fi uitat de unde a plecat și acum se bucură de o viață de lux, fără lipsuri.

Citeste si Legătura dintre Fulgy şi Fane Văncică, interlopul care l-a înjunghiat pe fiul lui Sile Cămătaru

Nu îți este puțin rușine? Huo! Să-ți fie rușine că te-ai șmecherit! De jos te-ai ridicat în șus și nu ai simț de omenie! Nu ai simț de omenie, domnul Jador!”, spunea pe atunci Floricica Dansatoarea

La scurt timp, a venit și prima reacție a lui Jador. Artistul a declarat că era un fan înrăit de-al Floricicăi Dansatoarea și s-a amuzat teribil de situație.