Florin Busuioc își dorește să părăsească definitiv România. Unde s-ar muta celebrul meteorolog: „Tot ce se întâmplă acolo e cu totul altfel”

Florin Busuioc a dezvăluit, în cadrul emisiunii „Cafea cu visuri”, care este locul pentru care ar părăsi definitiv România.

31 mai 2023, 21:37
Florin Busuioc își dorește să părăsească definitiv România. Unde s-ar muta celebrul meteorolog: „Tot ce se întâmplă acolo e cu totul altfel”
În ce țară își dorește Florin Busuioc să se mute

Chiar dacă își iubește țara, Florin Busuioc spune că s-ar muta pentru totdeauna într-o altă țară. Când vine vorba de România, simpaticul meteorolog are un top al destinațiilor preferate: Împărăția lui Zalmoxe, Bisericile de lemn din Sălaj, Maramureș și Delta Dunării.

„M-ai adus într-un loc binecuvântat, așa cum este toată țara noastră, pentru că România este un loc absolut senzațional. România este fabuloasă… este maxim din ce poate să existe într-un peisaj, într-un relief”, a spus Florin Busuioc.

A străbătut țara în lung în lat, dar își dorește să călătorească și peste hotare, la mii de kilometri de plaiurile românești. O destinație de pe lista sa este Japonia.

 „Tot ce se întâmplă acolo e cu totul atfel. E ceva ciudat acolo, care trebuie văzut”.

Citește și: Florin Busuioc, dezvăluiri şocante. Câte pachete de ţigări fuma înainte să facă infarct

Întrebat care este locul în care s-ar muta definitiv, Busu a răspuns fără ezitare: „Aș pleca la New York”.

Cum a reușit Florin Busuioc să slăbească 15 kilograme

În trecut, Busu a fost afectat de niște probleme grave de sănătate, viața fiindu-i pusă în pericol. Celebrul meteorolog a reușit să treacă peste aceste momente grele, dar a fost nevoit să scape de câteva kilograme și să își schimbe stilul de viață.

„Încă nu arăt foarte bine, mai am de slăbit cam 15 kilograme, am slăbit deja 15, cu regim și cu niște proceduri de modelare corporală. Aceste proceduri nu neapărat că ajută la slăbit, dar se vede la centimetri, se vede că scad.

La micul dejun, atunci când îl mănânc, pentru că se întâmplă rar, eu mă trezesc la 5:30, dar când mănânc optez pentru un iaurt cu afine, zmeură, puțină nucă pisată și o linguriță de miere, se mai pune și ovăz, semințe de in, câteodată pun și chia”, a dezvăluit Busu la emisiunea Vorbește Lumea.

Citește și: Florin Busuioc circulă cu transportul în comun: „Merg cu tramvaiul, nu am niciun fel de problemă”

„Nu mai mănânc mici, sosuri, paste, pâine. Mănânc doar o pâine fără gluten, care de fapt sunt crackersi. Eu mă simt puțin vinovat acum, pentru că de ziua mea am fost la un restaurant și am mâncat un biban de mare cu un sos și am mai mâncat și niște focaccia. De tort nu m-am atins, eu nu mănânc”, a adăugat acesta.