Florin Busuioc, prins cu amanta. A încercat să se ascundă, dar s-a aflat totul. Dezvăluiri picante despre relaţia extraconjugală a vedetei Pro TV

Florin Busuioc este căsătorit cu Liliana, o femeie mai tânără decât el, dar puțini știu că acesta a avut și amantă. Actorul a încercat să ascundă că este infidel, dar n-a reușit pentru mult timp.

07 iun. 2023, 14:36
Florin Busuioc, prins cu amanta. A încercat să se ascundă, dar s-a aflat totul. Dezvăluiri picante despre relaţia extraconjugală a vedetei Pro TV

Florin Busuioc, de la Pro Tv, a fost prins cu amanta. Dezvăluirile au fost făcute chiar de fiul primei soții a prezentatorului rubricii „Meteo”
Deși este prezent în casele tuturor, nu multe se știu despre vedeta de la Pro TV. Viața sentimentală a ținut-o departe de ochii curioșilor, însă în urmă cu ceva timp s-a aflat că la prima tinerețe Busu a fost căsătorit și a călcat strâmb.

În prezent, Florin Busuioc este căsătorit cu Liliana, o mai tânără colegă actriță, alături de care are două fete, ce au atins deja vârsta maturității. Puțini sunt cei care știu că vedeta Pro TV a mai marcat încă un mariaj, la prima tinerețe. Imediat cum a ieșit de pe băncile facultății, prezentatorul a fost repartizat la Târgu Mureș. Acolo a cunoscut-o pe Marieta, un cadru medical, iar între cei doi s-a înfiripat o poveste frumoasă de dragoste.

Florin Busuioc își dorește să părăsească definitiv România. Unde s-ar muta celebrul meteorolog: „Tot ce se întâmplă acolo e cu totul altfel”

În urmă cu 12 ani, fiul lui Florin Busuioc a povestit că părinții săi s-au despărțit din cauza infidelității. Când l-a vizitat la București, Marieta a aflat că actorul se vedea și cu alte femei, chiar dacă era căsătorit cu ea.

„Relația mea cu Marieta a fost una fulgerătoare, ne-am despărțit din cauza mea și probabil din cauza spaimei mele de a avea o familie la momentul acela”, admitea în urmă cu ceva timp Florin Busuioc, potrivit Cancan.

La începutul lui 1991, partenera lui Florin Busuioc a rămas însărcinată, iar la scurt timp după vestea cea mare cei doi s-au căsătorit. Nouă luni mai târziu, un băiat a apărut pe lume. După naștere, Marieta s-a mutat la părinții săi pentru a o ajutat cu bebelușul. În acest timp, Florin Busuioc a făcut și el un pas și s-a transferat la un teatru din București. Cei doi au continuat să aibă o relație la distanță, însă la prima vizită a Marietei în Capitală totul s-a destrămat.

Cum arată fiica cea mare a lui Florin Busuioc. Natalie este domnişoară în toată regula: „Sunt un tată fericit”

Fiul lui Florin Busuioc a ajuns la vârsta maturității și a călcat pe urmele mamei sale. În timpul pandemiei, Florin Busuioc Jr. lucra drept Registrator Medical la cabinetele mamei sale, însă avea planuri mai de viitor, vrând să meargă mai departe în acest domeniu. De asemena, bărbatul este pasionat și de muzică, iar de ceva timp și-a deschis propriul studio și își dedică mare parte din timp hobby-ului său.

„Am ales meseria asta, probabil, pentru că mama este exemplul meu și cred că am să mă duc pe drumul ei, îmi place să ajut oamenii și vreau ca din toamnă să devin asistent medical. Pe perioada pandemiei am căutat loc de muncă, dar multe dintre ele nu mi se potriveau și așa am ajuns să lucrez ca Registrator medical.

Știu că muzica mea nu este pentru oricine datorită mesajului și stilului agresiv prin care mă identific. Mă bucur că în ultimul an am reușit să îmi fac un grup restrâns de prieteni cu care fac muzică, băieți din Timișoara (Szucs Csaba AKA Junior One), Arad (Rareș Vlad Pop), AKA RAH, băieți cu care colaborez constant. În viitor nu am mari așteptări, dar pregătesc un Ep, este scris, mai trebuie doar înregistrat. Cei ce doresc mă pot găsi pe Youtube căutând «Rapace»”, declara fiul lui Florin Busuioc.

Actorul nu vorbește prea des despre cei dragi, lucru care este valabil și în cazul băiatului pe care-l are din prima căsnicie. Florin, așa cum se numește fiul vedetei, are peste 30 de ani.

Florin Busuioc a dezvăluit că nu a ascuns niciodată faptul că mai are un copil, despre care spune că nu l-a ținut secret. În plus, fetele sale știu de existența fratelui mai mare.