Florin Piersic, mesaj cutremurător înainte de Crăciun: „Nu cred că o să mai am timp”

Florin Piersic a transmis mesaj cutremurător înainte de Crăciun. Unul dintre cei mai mari și mai îndrăgiți actori din România se bucură de o carieră impresionantă. A debutat în urmă cu 62 de ani pe scena Teatrului Național cu rolul principal în „Discipolul diavolului”.

24 dec. 2021, 12:01
Florin Piersic, mesaj cutremurător înainte de Crăciun: „Nu cred că o să mai am timp”
Florin Piersic, mesaj cutremurător înainte de Crăciun

Florin Piersic, mesaj cutremurător înainte de Crăciun. În ultima vreme, artistul a fost văzut mai mult în compania lui Dan Negru, regele audiențelor în România. Cei doi au colaborat pentru mai multe proiecte de anvergură, care promit să aducă o mulțime de surprize fanilor în prag de sărbători.

Citeşte şi: Florin Piersic, despre momentul din viaţa sa pe care nu o să-l uite niciodată. „Credea că sunt ceva vedetă de la Hollywood!”

Florin Piersic, mesaj cutremurător înainte de Crăciun

Actorul i-a oferit lui Dan Negru o mulțime de dezvăluiri importante și emoționante totodată, care îi vor uimi pe fani în Ajun de Crăciun. Florin Piersic a ținut să le transmită un mesaj emoționant tuturor celor care îl iubesc și îi apreciază munca.

Totuși, artistul i-a cerut lui Dan Negru să fie atent și să nu taie prea mult la montaj, deoarece a ajuns la o vârstă înaintată și nu știe cât timp mai are să le transmită fanilor tot ce are de zis.

N-o să-ți placă ce spun, nici dumnealor. Să nu tăiați la montaj, pentru că nu cred că o să mai am timp să mă întâlnesc cu dumnealor”, a mărturisit maestrul Florin Piersic.

Dan Negru, învins de Florin Piersic la un concurs de înot, în Dubai

Cei doi se aflau în Emiratele Arabe Unite pentru a filma un program special de Sărbători. Prezentatorul TV s-a gândit să îi lanseze o provocare actorului în vârstă de 85 de ani.

Ei bine, la 85 de ani, maestrul a demonstrat încă o dată că este într-o formă de invidiat şi a reuşit să îl întreacă pe Dan Negru! Cei doi au pus pariu pe 50 dirhami, astfel că prezentatorul TV a trebuit să scoată din buzunar aproximativ 50 de lei! (Citeşte AICI mai multe detalii)