Florin Ristei s-a despărţit de Naomi Hedman. Mesajul misterios al artistului: „Timpul vindecă tot”

Florin Ristei şi Naomi Hedman se pregăteau de nuntă, dar se pare că lucrurile nu mai merg cum trebuie între cei doi. Artistul a cunoscut-o pe cea care părea a-i fi ursită la X Factor.-

09 ian. 2023, 12:00
Florin Ristei s-a despărţit de Naomi Hedman. Mesajul misterios al artistului: „Timpul vindecă tot”

Florin Ristei s-a despărţit de Naomi Hedman. Cei doi s-au cunoscut la „X Factor”, unde Florin Ristei era jurat, iar Naomi Hedman, concurentă, iar la finalul anului 2021 s-au logodit. Ei bine, deşi toată lumea se aştepta la o nuntă, se pare că lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată! Zilele acestea, Florin Ristei a postat pe Instagram un mesaj care le-a dat de gândit fanilor. De obicei, comunitatea lui se așteaptă să vadă mesaje amuzante la el, nicidecum unele triste. „Timpul vindecă tot” este mesajul lui Florin Ristei, care n-a specificat dacă este vorba despre titlul noii sale piese sau reprezintă o resemnare a despărţirii de Naomi Hedman.

Naomi Hedman are un trecut controversat

După ce a devenit celebră în România, despre trecutul iubitei lui Florin Ristei au ieşit la iveală detalii picante. Naomi Hedman a jucat rolul de ispită în cadrul show-ului „Ex on the beach”, unde a făcut furori cu ținutele sale deocheate. Deși trupul ei perfect putea să încingă imaginația oricărui bărbat, fiind extrem de potrivită pentru rolul din emisiune, se pare că iubita bărbatului pe care aceasta încerca să îl cucerească nu era de aceeași părere. Astfel că, între cele două a izbucnit un scandal de proporții, care s-a menținut pe parcursul întregii competiții, lăsându-se cu vorbe grele de fiecare dată când cele două luau contact.

Citeşte şi: Florin Ristei şi iubita lui, la Chefi la cuţite. Ce propunere i-au făcut juraţii lui Naomi: „Ai două variante”

Naomi Hedman a avut câteva apariții și la Antena 1 în anul 2022 și probabil aceasta ar fi fost cooptată de producători pentru un job mai amplu, dar din păcate, ea nu vorbește limba română, iar asta îi pune destul de multe piedici. Florin Ristei declara recent că nu vrea să-și crească deloc copiii în România, așa că este posibil ca la un moment dat el să se mute la Londra alături de frumoasa Naomi.

Citeşte şi: Florin Ristei pleacă definitiv din România. Care este motivul şi unde vrea să se stabilească