Florin Salam a plecat de acasă. Nu mai locuieşte cu Roxana Dobre

După ce i-a murit tatăl şi a trecut prin momente cumplite, nefiind în stare nici măcar să asiste la înmormântarea părintelui său, Florin Salam încearcă disperat să îşi revină din şoc. Manelistul şi-a reluat concertele, însă a luat o decizie neaşteptată.

21 sept. 2016, 07:50
Florin Salam a plecat de acasă. Nu mai locuieşte cu Roxana Dobre

În ultima perioadă de timp, Salam preferă singurătatea, scrie spynews.ro. Artistul a hotărât să se separe de familie. După fiecare eveniment pe care îl are, manelistul merge să se odihnească într-un apartament din Bucureşti.

Citeşte şi  Florin Salam a pierdut o sumă colosală de bani la jocurile de noroc. Manelistul a apelat la cămătari pentru a-şi plăti datoria

„Florin nu are nicio problemă cu Roxana. A luat această decizie, din dorinţa de a-i proteja pe cei dragi, având în vedere că şocul decesului tatălui său îl apasă foarte tare. Doarme în apartamentul său, pentru a nu-i deranja pe copii şi pe Roxana. Copiii şi Roxana sunt lumina ochilor săi”, a declarat o persoană din anturajul lui Florin Salam.

Cântăreţ celebru, Salam a devenit şi un mic „actor”. „Îşi revine mai greu, dar trebuie să treacă peste acest episod trist. Reuşeşte să îşi camufleze foarte bine suferinţa şi se fereşte să îşi arate adevărata stare”, a continuat sursa.

Surpriză din partea Roxanei

Ion Salam, tatăl manelistului, a încetat din viaţă la data de 30 august, din cauza unei boli cumplite. Acesta suferea de cancer la gât, iar cu o săptămână înaintea decesului a fost operat la o clinică din Germania.
Imediat după moartea părintelui său, Florin Salam a primit o veste neaşteptată din partea Roxanei Dobrei. Iubita sa l-a anunţat că vrea ca numele viitoarei lor fiice să fie Ioana. Fata se va numi aşa, în memoria celui care a fost Ion Salam.

Citeşte şi Ce a făcut Florin Salam la doar o zi după înmormântarea tatălui său VIDEO

Florin Salam şi Roxana Dobre s-au cunoscut într-un club din Capitală, în vara anului 2014. După câteva întâlniri, cei doi amorezi şi-au dat seama că sunt suflete pereche, iar de atunci sunt de nedespărţit. În septembrie 2015, Roxana a adus pe lume o fetiţă care a primit numele Jacqueline Maria. În prezent, iubita lui Salam este însărcinată.