Fost primar PNL găsit împuşcat în casă. Bărbatul s-ar fi sinucis

Un fost primar a fost găsit mort în casă, în Caraș Severin. Bărbatul s-ar fi sinucis după ce a intrat în depresie post-COVID.

23 apr. 2021, 10:31
Fost primar PNL găsit împuşcat în casă. Bărbatul s-ar fi sinucis

Emanuel Dănilă, fost primar PNL al oraşului Bocșa, judeţul Caraș-Severin, a fost găsit mort în casă la doar o lună după ce a demisionat din funcție din cauza unor probleme medicale.

Fostul primar PNL s-a împușcat în cap, cel mai probabil cu o armă de vânătoare, în această dimineață, potrivit expressdebanat.ro. Poliția și Ambulanța au fost anunțate prin apel la 112, în jurul orei 9.00, de soția fostului primar Echipajul de pe Ambulanță sosit la fața locului n-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Citeşte şi: Copil electrocutat după ce s-a urcat pe vagonul unui tren

Emanuel Dănilă a fost ales primar al orașului Bocșa în 27 septembrie 2020, iar în martie anul acesta a demisionat din funcţie invocând probleme personale.

„Demisia mea din funcția de primar este motivată strict de probleme personale, care țin de sănătatea mea și a familiei mele. Aceste probleme îmi făceau imposibilă desfășurarea pe mai departe a unei bune activități profesionale la conducerea Primăriei Bocșa. Nu am dorit ca ele să aibă un impact asupra vieții cetățenilor orașului nostru, ori să afecteze imaginea Partidului Național Liberal”, transmitea la momentul respectiv Emanuel Dănilă.

Fost primar PNL găsit mort în casă. Bărbatul s-ar fi sinucis

„Manu s-a ridicat astăzi la Cer prin voința lui. Este un gest tragic și disperat, într-o lună a durerii și a patimilor, generat de o depresie post Covid, din cauza căreia a și demisionat din funcția de Primar. Era un om bun și harnic, un coleg sincer și devotat, un spirit liber și un rebel frumos. Condoleanțe familiei îndurerate, alături de care noi, liberalii, vom fi mereu! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!”, a transmis președintele PNL Caraș-Severin, senatorul Marcel Vela.

Citeşte şi: Maica stareţă de la Mănăstirea Tismana a murit