Fostul preot Daniel Balaş a făcut accident în Dubai: „Mi-am dat seama că totul în viaţă e până la un punct”. Reacţia firmei de la care a închiriat bolidul l-a şocat

Fostul preot Daniel Balaş se află de trei săptămâni în concediu în Dubai. De acolo, continuă să-şi ţină urmăritorii la curent cu toate experienţele pe care le trăieşte, unele dintre ele pline de adrenalină.

24 nov. 2022, 14:41

Daniel Balaş a făcut, printre altele, accident în Dubai. Fostul preot şi-a închiriat, pe perioada şederii, trei bolizi de lux câte unul la trei zile. Numai că a treia oară, în loc să fie cu noroc, a fost cu mega-ghinion. Tânărul nu şi-a dat seama că Ferrariul are tracţiune pe spate, aşa că atunci când a accelerat, s-a învârtit de mai multe ori în loc în mijlocul străzii, apoi s-a oprit într-o altă maşină parcată.

Fostul preot Daniel Balaş a făcut accident în Dubai

Dar ceea ce a fost cu adevărat şocant pentru Daniel Balaş a fost comportamentul celor de la firma de la care a închiriat maşina. Nu doar că nu i s-a reproşat nimic, nu doar că nu a fost pus la plată, dar i s-a şi dat pe mână un al patrulea bolid de lux nou-nouţ care să-l înlocuiască pe cel lovit.

În fiecare zi cât am stat în Dubai mi-am închiriat câte o maşină foarte şmecheră. În primele trei zile, mi-am închiriat Mercedes G Class, în următoarele zile mi-am închiriat Lamborghini Huracán EVO şi-n astea două zile îmi închiriasem un Ferrari 488. Din păcate, am făcut accident cu Ferrari, l-am tăvălit, l-am făcut praf şi l-am sunat pe băiatul de la care am închiriat şi i-am zis că am făcut accident.

A venit, s-a uitat, a fost vina mea. Dar în loc să mă certe, maşină de sute de mii, mi-a zis: ‘Eşti bine? Stai liniştit, nu-ţi face griji, e în regulă, tu cum te simţi? Ai dat în cineva, ai omorât pe cineva, s-a întâmplat ceva?’ Zic: ‘Nu, am intrat într-o altă maşină, s-a întors maşina de vreo două, trei ori’.

Ei în momentul ăla au venit la mine, m-au luat, m-au dus la hotel şi mi-au zis că îmi vor da altă maşină zilele astea cât aveam închiriat Ferrariul, că plătisem pentru el, de fapt.

Doamne, ce oameni de calitate! Acum, mulţi vor spune că Dumnezeu mi-a trimis o încercare. Nu, Dumnezeu nu trimite accidente. Neatenţia noastră costă. Pe mine nu m-a costat nimic. M-a impresionat cât bun simţ au oamenii ăştia. Păi dacă îi făceai unui român aşa, ăla te împuşca. Mi-a zis băiatul: ‘Nu, am CASCO pe maşină, nu-ţi face probleme, bine că eşti sănătos’. Şi ce credeţi? A venit cu o bijuterie de maşină.

Citeste si Fostul preot Daniel Balaş desfiinţează parastasele: „Doar fală şi mândrie, nu ajută decât la şmecherie”. Care sunt singurele două lucruri care ajută cu adevărat sufletele celor răposaţi

După ce-am făcut accidentul, am crezut că vine cu o Dacie. Sunt de nota 2000. Nu am cuvinte, le mulţumesc din inimă. Au făcut tot posibilul să mă simt bine şi să nu duc lipsă de ceva.

Asta m-a fascinat! După ce că am lovit Ferrariul ăla, a avut încredere să îmi dea o maşină nouă. Asta înseamnă omenia adevărată, omul cu caracter şi cu obraz. Învăţaţi! Avem multe de învăţat în viaţa aceasta. Şi eu am luat doar ce e bun din accidentul acesta„, a povestit fostul preot pe reţelele sociale.

Daniel Balaş, după accidentul pe care l-a provocat în Dubai: „Mi-am dat seama că totul în viaţă e până la un punct”

Într-un alt video, Daniel Balaş explică modul în care a provocat accidentul. Fostul preot spune că nu şi-a dat seama că bolidul are tracţiune pe spate, a accelerat, moment în care maşina s-a rotit de câteva ori, apoi a intrat într-un alt autoturism.

Această păţanie i-a întărit tânărului convingerea că trebuie să trăiască la maximum fiecare clipă, pentru că poate fi ultima.

Citeste si Fostul preot Daniel Balaş, despre reîncarnare. Adevărul pe care Biserica îl ţine ascuns de secole: „Dacă negi reîncarnarea, crezi într-un Dumnezeu extrem de nedrept”

Am ieşit de pe o stradă secundară pe una principală, m-am asigurat, n-a venit nimic, am accelerat. Neştiind că ferrari are tracţiune pe spate şi trag doar roţile din spate, am dat blană la acceleraţie. Maşina a plecat vreo 4-5 metri normal şi la un moment dat s-a-ntors de vreo două ori în şosea şi s-a oprit într-un taxi. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că a fost acea maşină pe marginea străzii, că altfel mă puteam opri pe trotuar, în cineva.

Gândiţi-vă că eu viteză nu am avut, că doar ce plecasem de pe loc. Dar maşina fiind foarte puternică, cu tracţiune pe spate, m-a învârtit în şosea de câteva ori. Mi-am dat seama că totul în viaţă e până la un punct. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că prin acest semn mi-a arătat să fiu mai atent, dar totodată mi-a întărit ideea că fiecare secundă trebuie să o trăiesc la maximum că poate fi ultima„, povesteşte Daniel Balaş.