Fotbalist din liga a doua, acuzat de viol de o tânără de 18 ani. Totul a început într-un club. Ce spun anchetatorii

Un fotbalist de la Nancy ar fi agresat sexual o tânără de 18 ani, la ieșirea dintr-un club unde petrecuse toată noaptea. Jucătorul este acuzat de viol și a fost plasat în detenție preventivă, scrie presa din Franța.

16 dec. 2019, 10:04
Fotbalist din liga a doua, acuzat de viol de o tânără de 18 ani. Totul a început într-un club. Ce spun anchetatorii

Presa franceză a oferit primele detalii în acest caz.

„O tânără născută în 2001 a denunţat un viol la ieşirea dintr-o discotecă din Nancy, în noaptea de sâmbătă spre duminică”, a declarat procurorul Francois Perain, care a adăugat că bărbatul reţinut este născut în 1992 şi evoluează la AS Nancy, în Ligue 2, fără a dezvălui identitatea acestuia.

Şoc în showbiz! Doi artişti celebri, condamnaţi la ÎNCHISOARE pentru VIOL ÎN GRUP

Fotbalistul și tânăra care a depus plângere s-au întâlnit în club, în jurul orei 2:00, scrie presa franceză. Fata era însoțită de o prietenă.

„Un bărbat pe care nu-l cunoșteau le-a oferit ceva de băut (n.r. – presupusei victime și prietenei sale) și apoi au ieșit afară pentru a sta de vorbă. În timp ce prietena fetei stătea de vorbă cu alte persoane, fotbalistul și tânăra de 18 ani s-au îndepărtat. După ce a sărutat-o cu acordul ei, a forțat-o să facă sex. Fata a informat telefonic un prieten că a fost violată, iar acesta a sunat la poliție”, a afirmat procurorul Francois Perain.

Reclamanta și prietena ei au fost deja audiate. Potrivit lui Francois Perain, bărbatul nu a putut fi audiat duminică, deoarece era încă în stare de ebrietate, astfel că detenţia sa a fost prelungită. Fotbalistul a fost supus unei examinări medico-legale și i-au fost luate probe ADN.


loading...
Partenerii noștri